CelebrityNews

Βίκυ Μοσχολιού: Έφυγε σαν σήμερα το 2005 – Το συγκινητικό μήνυμα από τις κόρες της

Ήταν 16 Αυγούστου του 2005 όταν η Βίκυ Μοσχολιού περνούσε στην αιωνιότητα, σε ηλικία 62 ετών από καρκίνο.

Ήταν 16 Αυγούστου του 2005 όταν η Βίκυ Μοσχολιού περνούσε στην αιωνιότητα, σε ηλικία 62 ετών από καρκίνο. Η τραγουδίστρια με τη χαρακτηριστική φωνή και τις διαχρονικές επιτυχίες, λατρεύεται μέχρι και σήμερα από τους χιλιάδες θαυμαστές της.

Η γεννημένη στο Μεταξουργείο Βίκυ Μοσχολιού έζησε τα παιδικά της χρόνια στην Αγία Βαρβάρα και υπήρξε παντρεμένη με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Μίμη Δομάζο όπου μαζί απέκτησαν δυο κόρες, τις Ευαγγελία και Ράνια Δομάζου.

Τα δυο αγαπημένα της πρόσωπα, δημοσίευσαν στην προσωπική σελίδα της τραγουδίστριας στο Instagram, ένα τρυφερό κείμενο για τη μητέρα τους, με αφορμή την θλιβερή επέτειο από το θάνατό της.

«Ήταν σεμνή και έτσι σεμνά θα τη μνημονεύσουμε.
Ήταν όμορφη και όμορφα τα τραγούδια της.
Ήταν ταλέντο και τη φωνή της θα ακούσουμε.
Ήταν μία σύγχρονη γυναίκα και η ζωή της το ανέδειξε.
Αυτήν την καλοκαιρινή ήμερα, πριν από 18 χρόνια έφυγες και μας άφησες όλους. Εμάς μόνες μας και τη μουσική χωρίς την παρουσία σου. Θρηνεί η ψυχή μας όταν ακούμε όλα αυτά τα τραγούδια και ζητάμε ταπεινά συγγνώμη εάν δεν διασκεδάζει η καρδιά μας, ακούγοντας να ερμηνεύεις όλες αυτές τις επιτυχίες. Τραγούδια μοναδικά, που καθρεφτίζουν τη δική σου ομορφιά και το καθαρό σου ταλέντο. Αξέχαστες επιτυχίες, που ερμήνευσες με τον δικό σου μοναδικό τρόπο, με την ίδια σου τη μορφή.
Ναι, ήταν η ζωή σου αυτά τα τραγούδια.
Για εμάς θα μείνεις αναντικατάστατη σαν μητέρα. Για τον κόσμο που σε αγάπησε και σε θαύμασε θα μείνεις αξέχαστη σαν Βίκυ Μοσχολιού.
Αυτήν την τραγική για εμάς ημέρα, ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλους όσους σε κράτησαν και σε κρατάνε ζωντανή ακούγοντας, διασκεδάζοντας και τραγουδώντας όλα αυτά τα τραγούδια.
Θα μας συντροφεύεις για πάντα.
Οι κόρες σου», γράφουν στο μακροσκελές κείμενο.

Η Βίκυ Μοσχολιού, καθιερώθηκε το 1964 τραγουδώντας το «Χάθηκε το φεγγάρι» του Σταύρου Ξαρχάκου στην κινηματογραφική ταινία του Ντίνου Δημόπουλου, Λόλα. Τον επόμενο χρόνο το τραγούδι της «Ένα αστέρι πέφτει – πέφτει» έγινε μεγάλη επιτυχία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button