NewsΑθλητικάΆλλα Αθλήματα

Australian Open: Στον τρίτο γύρο με… ανατροπή η Μαρία Σάκκαρη

τον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν, που αποτελεί το πρώτο γκραν σλαμ της σεζόν, προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη.

Στον τρίτο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν, που αποτελεί το πρώτο γκραν σλαμ της σεζόν, προκρίθηκε η Μαρία Σάκκαρη. Για να συμβεί ωστόσο αυτό χρειάστηκε τα ξημερώματα στη Μελβούρνη να κάνει μεγάλη ανατροπή μετά από αναμέτρηση διάρκειας δύο ωρών και 35 λεπτών.

Η 18χρονη ρωσία Νταϊάνα Σνάιντερ μπήκε δυνατά στον αγώνα, προηγήθηκε με 3-0 στα γκέιμς και έκτοτε διατήρησε το σερβίς της για να φτάσει σχετικά εύκολα στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-3.

Η αντίδραση ωστόσο από την Ελληνίδα, Νο6 στον κόσμο, ήταν άμεση. Στο δεύτερο σετ προηγήθηκε εκείνη με 3-0, όμως η Σνάιντερ έβγαλε αντίδραση, έσπασε δυο φορές το σερβίς της Σάκκαρη και πήρε προβάδισμα με 3-4 και 4-5. Εκεί ωστόσο, με την πλάτη στον τοίχο, η Σάκκαρη ανέβασε ταχύτητες, έφτασε στο 7-5 και έστειλε το ματς σε τρίτο και τελευταίο σετ.

Εκεί η Μαρία Σάκκαρη μετά το 2-2 έκανε αυτό που έπρεπε για να πάρει προβάδισμα, να φτάσει στο 5-2 και να περιμένει απλά το σερβίς της για να ολοκληρώσει τον αγωνα με 6-3 και συνολικα 2-1 σετ έχοντας 32 winners και 40 αβίαστα λάθη. Πλέον η Ελληνίδα σκέφτεται τον 3ο γύρο, όπου και θα αντιμετωπίσει μία εκ των Τέιχμαν ή Λιν Ζου.

Αργότερα στην ημέρα, λίγο πριν τιο μεσημέρι ώρα Ελλάδος, αναμένεται να ξεκινήσει ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιά για τον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν με αντίπαλο τον Ρίνκι Χιτζικάτα.

 

Πηγή: gr.euronews.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button