NewsΔημοσκοπήσειςΕλλάδαΕπικαιρότηταΠολιτική

Aν συνεχιστεί ευθύγραμμα η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ, είναι πιθανόν να υπάρξει αλλαγή στην δεύτερη θέση

Ο ίδιος επισήμανε με αφορμή την μικρή διαφορά ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ στην χθεσινή δημοσκόπηση της Alco, ότι από το φθινόπωρο και μετά, τα ποσοστά εκλογικής επιρροής του ΣΥΡΙΖΑ φθίνουν απο δημοσκόπηση και δημοσκόπηση, ενώ του ΠΑΣΟΚ αυξάνονται

Ο ίδιος επισήμανε με αφορμή την μικρή διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ στην χθεσινή δημοσκόπηση της Alco, ότι από το φθινόπωρο και μετά, τα ποσοστά εκλογικής επιρροής του ΣΥΡΙΖΑ φθίνουν απο δημοσκόπηση και δημοσκόπηση, ενώ του ΠΑΣΟΚ αυξάνονται

Στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Στον αέρα» μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της AlcoΚώστας Παναγόπουλος.

Ο ίδιος επισήμανε με αφορμή την μικρή διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ στην χθεσινή δημοσκόπηση της Alco, ότι από το φθινόπωρο και μετά, τα ποσοστά εκλογικής επιρροής του ΣΥΡΙΖΑ φθίνουν απο δημοσκόπηση και δημοσκόπηση, ενώ του ΠΑΣΟΚ αυξάνονται. Τόνισε ότι η απόστασή τους είναι μικρή και επισήμανε ότι υπάρχει απευθείας μετακίνηση ψηφοφόρων από ΣΥΡΙΖΑ προς ΠΑΣΟΚ και επίσης από ΣΥΡΙΖΑ σε ΚΚΕ, αναφέροντας ότι αν συνεχιστεί αυτό ευθύγραμμα, είναι πιθανόν μετά από 1-2 μήνες να υπάρξει αλλαγή στην 2η θέση.

Αναφορικά με το ερώτημα της δημοσκόπησης πώς θα έβλεπαν οι πολίτες μία σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, επισήμανε ότι για να υπάρχει καθαρή αποτύπωση θα έπρεπε να περιλαμβάνονταi οι όροι συνεργασίας και πάνω σε ποια βάση θα μιλούσαμε. ”Υπάρχει μία σειρά από ερωτήματα με τον ΣΥΡΙΖΑ, εκεί το ενδιαφέρον έχει να κάνει όσο κυρίως με το τι λέει ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ”.

Ανέφερε ότι για τα δημοσκοπικά δεδομένα της Ελλάδας, τα ποσοστά του ΚΚΕ είναι ρεκόρ και αν συνυπολογιστούν και οι αναποφάσιστοι, αν αυτή τη στιγμή είχαμε εκλογές θα πλησίαζαν το 10%.

parapolitika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button