NewsΕπικαιρότηταΚόσμος

Ο Ερντογάν «χορεύει τσιφτετέλι» σε καινούργιο σποτ πριν από τον δεύτερο γύρο

Άνθρωποι στα μπαλκόνια ανεμίζουν τουρκικές σημαίες, χαμόγελα ευτυχίας σε πρόσωπα μικρών και μεγάλων στο μουσικό κλιπ του

Ο Ερντογάν, λίγες ημέρες πριν από τη διεξαγωγή του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών , επιλέγει και πάλι μουσική μελωδία για να μιλήσει στους ψηφοφόρους του. Άνθρωποι στα μπαλκόνια ανεμίζουν τουρκικές σημαίες, χαμόγελα ευτυχίας σε πρόσωπα μικρών και μεγάλων και ο Ερντογάν χαιρετά με περηφάνια τους ψηφοφόρους του.

«Ελπίδα για όλο τον κόσμο»

Δεν είναι όμως το μοναδικό βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας και αφορά στον Ερντογάν.

«Ένας άνθρωπος που έγινε ελπίδα για την ανθρωπότητα. Ένας ηγέτης που ανοίγει τον δρόμο στον λαό του. Ένας αρχιστράτηγος που με τον στρατό του πετυχαίνει νίκες. Βλέπουμε τις προσπάθειές σου και τον ιδρώτα στο μέτωπό σου, για κάθε προσπάθεια που κάνεις για τον λαό σου. Τον κόπο σου για να βάλεις κάθε πετραδάκι. Ξέρουμε πως χτυπά η καρδιά σου από την Ανδριανούπολη μέχρι και την πόλη του Καρς. Σε γνωρίζουμε από το θάρρος που δείχνεις στον δρόμο που προχωράς».

Έξαλλη η Ακσενέρ

Κατά του Ερντογάν καταφέρθηκε η πρόεδρος του «Καλού Κόμματος», Μεράλ Ακσενέρ, σε συνέντευξή της στο δίκτυο Haberturk, αναφέροντας πως με την εχθρική του πολιτική έναντι της Αιγύπτου επήλθε η συμφωνία Φατάχ αλ Σίσι – Κυριάκου Μητσοτάκη και χάθηκε ουσιαστικά η… μισή «γαλάζια πατρίδα».

– Τσακωθήκαμε με την Αίγυπτο, ποιος είχε όφελος από αυτό; Η Ελλάδα. Λένε γαλάζια πατρίδα και γαλάζια πατρίδα, αναφέρομαι σε ένα σύστημα που ως «Καλό Κόμμα»είπαμε ναι. Όμως χάθηκε η μισή γαλάζια πατρίδα.

– Αναφέρεστε στη συμφωνία Ελλάδας – Αιγύπτου;

– Ναι, σε αυτήν αναφέρομαι, στη συμφωνία τους με την Αίγυπτο. Τσακωθήκαμε με όλους.

Στα «μαχαίρια» Κιλιτσντάρογλου – Ερντογάν

Στο «κόκκινο» βρίσκεται η αντιπαράθεση μεταξύ Κιλιτσντάρογλου και Ερντογάν για προπαγανδιστικό βίντεο που αφήνει να εννοηθεί ότι ο ηγέτης της αντιπολίτευσης έχει σχέσεις με το PKK.

Η παραδοχή του Ερντογάν ότι το βίντεο είναι πλαστό, υπεραμύνεται της δημιουργίας του.

«Είναι ένα βίντεο που ετοιμάστηκε από μια ομάδα έξυπνων νέων. Όλα τα στοιχεία που περιέχει είναι πραγματικά. Το σύνολο του βίντεο είναι προϊόν μοντάζ, το ερώτημα όμως είναι άλλο. Αν τα μέλη του PKK έκαναν αυτές τις δηλώσεις ή όχι. Αυτή είναι η πραγματική ερώτηση που πρέπει να κάνουμε».

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης υποβάλλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και αποκαλεί τον Ερντογάν απατεώνα.

«Πώς μπορεί κάποιος που κάθεται στην καρέκλα του προέδρου του κράτους να κάνει απάτη; Για όνομα του Θεού. Τόση συκοφαντία, τόση αχαριστία, τόσο χαμηλό επίπεδο δεν έχει συμβεί ποτέ στην ιστορία της Δημοκρατίας. Δεν συνέβη ποτέ».

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου που έχει αναλάβει την επικοινωνία με τον κόσμο δέχεται τα πυρά των πολιτών για την οικονομική εξαθλίωση της χώρας.

Στο μεταξύ, ο Ουμίτ Οζντάγκ από το κόμμα της «Νίκης» κάλεσε τους ψηφοφόρους του να στηρίξουν τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

parapolitika.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button