NewsΕκκλισιαστικά νέαΕλλάδαΕπικαιρότηταΚοινωνίαΠολιτική

Μητσοτάκης: Θα βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση των προκλήσεων

Το μήνυμα του πρωθυπουργού από τα Χανιά ανήμερα των Θεοφανείων

Ξεκάθαρο μήνυμα πως η κυβέρνηση «θα βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση όλων των προκλήσεων» θέλησε να στείλει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τα Χανιά, όπου βρίσκεται για τον εορτασμό των Θεοφανείων, σήμερα, Σάββατο (06/01).

«Θα βρισκόμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση των προκλήσεων. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την καλύτερη καθημερινότητα των πολιτών μας. Από τα ηλιόλουστα Χανιά καλή φώτιση με υγεία και χαρά», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μεταξύ άλλων,σε δήλωσή του από τα Χανιά, ενώ ερωτηθείς σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ Άντονι Μπλίνκεν, αρκέστηκε να σχολιάσει πως «θα τα πούμε το απόγευμα».

Αναλυτικά η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Έχουμε το δικαίωμα να ατενίζομε το μέλλον με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Οι δυσκολίες δεν λείπουν από τις μεγάλες γεωπολιτικές κρίσεις στην γειτονιά μας αλλά και η εισαγόμενη ακρίβεια θα είμαστε στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισής τους τους.

Θα εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε για καλύτερη καθημερινότητα για όλες τις Ελληνίδες και Έλληνες με μια οικονομία που αναπτύσσεται γρήγορα για καλοπληρωμένες θέσεις εργασίας ποιοτική δημόσια παιδεία και υγεία και για ασφάλεια.

Ταυτόχρονα Θα βρισκόμαστε πάντα σε επιφυλακή για τα εποχιακά προβλήματα και κρίσεις όπως η έξαρση του κορονοϊού και της γρίπης γι αυτό εμβολιαζόμαστε.

Θέλω να ευχηθώ σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα απανταχού της γης καλή φώτιση και καλή χρονιά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button