NewsΕλλάδαΕπικαιρότηταΠολιτική

Χώρα χωρίς αντιπολίτευση

Είκοσι μονάδες πίσω από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη – Κατώτεροι των περιστάσεων Κασσελάκης και Ανδρουλάκης

Ακόμα κι αν ενώσουν τις δυνάμεις τους (σ.σ.: σενάριο επιστημονικής φαντασίας) δεν μπορούν να αρθρώσουν λέξη απέναντι στη ΝΔ. ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ δεν έχουν καθαρές και κοστολογημένες προτάσεις ούτε για τα εξοπλιστικά ούτε για τα προβλήματα των αγροτών, για τις καταλήψεις των φοιτητών, για τα ομόφυλα ζευγάρια, ούτε καν για την ψήφο των ομογενών! Θλιβερή απελπισία, η οποία όμως αποτυπώνεται στις αντιδράσεις του εκλογικού σώματος.

Με αξιολογικές κρίσεις επί των προβλημάτων της χώρας και με την τακτική του «όχι σε όλα», Κασσελάκης και Ανδρουλάκης δεν πείθουν ότι μπορούν να επιτελέσουν τη συνταγματική τους υποχρέωση ως αντιπολίτευση. Παρά τα όσα έχουν συμβεί σε διεθνές και σε εσωτερικό επίπεδο, βρίσκονται 20 μονάδες πίσω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και διασταυρώνουν τα ξίφη τους για το ποιος θα καταλάβει τη δεύτερη
ή την τρίτη θέση στις ευρωκάλπες.

Ακολουθούν τη στρατηγική του «άχαστου» Αλέξη Τσίπρα, επενδύοντας ουσιαστικά στη δημιουργία ενός αρνητικού κλίματος και ενός κλίματος οργής προκειμένου να μαζέψουν μια χούφτα ψήφους. Αδιαφορούν, μπροστά στο μικροκομματικό τους συμφέρον, για την πορεία της χώρας και καλύπτουν ή στηρίζουν πολιτικά οποιαδήποτε μορφή αντίδρασης, ψαρεύοντας στα θολά νερά της διαμαρτυρίας.

political.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button