NewsΕλλάδαΕπικαιρότηταΚοινωνίαΠολιτική

Λαζόπουλος για Κασσελάκη: Έκανε λάθος αγορά

Νόμιζε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μένει Γλυφάδα και του βγήκε Θρακομακεδόνες με λύκους

Σκωπτικός για την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο Λάκης Λαζόπουλος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

«Είναι χαρισματικός, συμπαθητικός αλλά έχει κάνει λάθος αγορά», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Στέφανο Κασσελάκη. «Αυτός πίστευε ότι θα πάρει ένα κόμμα που μένει στη Γλυφάδα και του βγήκε στους Θρακομακεδόνες που κατεβαίνουν κόσμος, λύκοι, πρόβατα. Δεν έχει καταλάβει πού βρίσκεται», πρόσθεσε.

«Δεν τους αναγνωρίζει αυτούς. Λέει για την αριστερά αλλά δεν ξέρει τους αριστερούς. Λέει την αριστερά ως στροφή. Πας αριστερά, πας δεξιά, δεν γνωρίζω σαν τι την ξέρει», συνέχισε.

Ερωτηθείς από τη Ναταλία Γερμανού γιατί είπε πως ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ «μοιάζει σαν του λείπει μια συλλαβή», ο Λάκης Λαζόπουλος εξήγησε: «Ο παλιός ο Παπανδρέου μετέφραζε από τα αγγλικά στα ελληνικά και αυτό περνούσε και όλο ήταν ανάσες από την αγγλική στην ελληνική γλώσσα. Ο Κασσελάκης είναι σαν έχει μια πολυσύλλαβη λέξη που δεν μπορεί να τη πει, οπότε περισσεύει μια φράση που την κάνει φινάλε και στο τέλος είναι όλα δυνατά».

«Θα φύγει και ο Πολάκης φαντάζομαι. Φεύγοντας θα μπορούσε να πάρει τον Κασσελάκη για να μην φύγει μόνος του. Δεν είναι πρόβλεψη, ούτε ευχή. Έτσι όπως έχει γίνει δεν μπορεί να παραμείνει κανένας μέσα εκεί ή μπορεί να μείνει μόνος του γιατί έχει μάθει σε μονοκατοικίες και να θέλει να μείνει μόνος του, μπορεί να μείνει μόνος του, ανετότατα», ανέφερε σε άλλο σημείο.

«Αυτή η υποκρισία πρέπει να τελειώσει»

Κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις της εκκλησίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε για το κείμενο που θα διαβαστεί αύριο: «Το διάβασα με μεγάλη προσοχή και είναι καθαρά ένα υποκριτικό κείμενο. Νομίζω ότι αυτή η υποκρισία πρέπει να τελειώσει. Είναι άλλο πράγμα αν ένας έχει συντηρητικές απόψεις και φαίνεται αν ο άλλος πρέπει να έχει συντηρητικές απόψεις. Είναι μεγάλη η διαφορά και φαίνεται το ψέμα πια. Αυτή η εποχή έχει καταφέρει να κάνει ορατό το ψέμα».

«Οι νέες γενιές ουσιαστικά δεν ανέχονται αυτή την τεράστια υποκρισία. Ξέρουμε όλοι τι γίνεται στους κόλπους της εκκλησίας και, όποιος πει ότι δεν ξέρει, είναι λάθος. Τελεία και παύλα, το γνωρίζουμε όλοι στη μεγάλη κλίμακα. Και καλά κάνουν. Δηλαδή ο άνθρωπος είναι γεννημένος για να ζει τις αμαρτίες. Η ζωή η ίδια ξεκινάει με απαγόρευση. “Μη το μήλο”, “μη το μήλο” και το έφαγε το μήλο».

«Προσωπικά πιστεύω αλλά, όταν πάω σε μια εκκλησία και βλέπω να είναι ο παπάς μπροστά και να είναι οι Άγιοι σκελετωμένοι πίσω, είναι σαν να είναι ο κύριος του σπιτιού και να έχει πίσω τους υπηρέτες. Δεν μου αρέσει εμένα αυτό το πράγμα. Και όλα αυτά τα χρυσά και τα κολοκύθια που βάζουν επάνω τους για να μολύνουν και τους Αγίους, δεν χρειάζονται! Έχει καταργηθεί δηλαδή η απλότητα», πρόσθεσε.

topontiki.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button