NewsΕπικαιρότηταΚόσμος

Darren Kent: Πέθανε στα 36 του ηθοποιός του «Game of Thrones»

Σε ηλικία μόλις 36 ετών έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Darren Kent, γνωστός για το ρόλο του ως Goatherd στην επική σειρά «Game of Thrones».

Τη δυσάρεστη είδηση δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, νωρίς το πρωί της Τρίτης, το πρακτορείο του με έδρα το Λονδίνο, Carey Dodd Associates:

«Με βαθιά θλίψη σας ενημερώνουμε ότι ο αγαπημένος μας φίλος και πελάτης Darren Kent πέθανε ειρηνικά την Παρασκευή. Στο πλευρό του βρίσκονταν οι γονείς και ο καλύτερός του φίλος. Οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. RIP my friend», ανέφερε.

Και πρόσθεσαν: «Ο Daren δεν ήταν μόνο ένας ταλαντούχος ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας, ήταν πραγματικά ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που είχα ποτέ τη χαρά να γνωρίσω. Ήταν προνόμιο και χαρά που ήμουν μέρος του ταξιδιού του».

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί η αιτία θανάτου, ωστόσο ο άτυχος ηθοποιός για χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η πρώτη του εμφάνιση στην οθόνη, ήταν πριν από περίπου μια δεκαετία στην σειρά «Shameless», ενώ έχει συμμετάσχει, μεταξύ άλλων, στις ταινίες «Mirrors» (2008) και «Snow White and the Huntsman» (2012).

πηγή: instyle.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button