NewsΕλλάδαΕπικαιρότηταΚοινωνία

Μυτιλήνη: Στον εισαγγελέα ο τραυματιοφορέας που ειδοποιούσε το γραφείο τελετών για να παίρνει τις δουλειές

Απολογούνται σήμερα ο τραυματιοφορέας και ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών στην Μυτιλήνη, οι οποίοι κατηγορούνται πως έκαναν χρυσές δουλειές εις βάρος ετοιμοθάνατων ασθενών.

Απολογούνται σήμερα ο τραυματιοφορέας και ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών στην Μυτιλήνη, οι οποίοι κατηγορούνται πως έκαναν χρυσές δουλειές εις βάρος ετοιμοθάνατων ασθενών.

Σήμερα, Δευτέρα, θα περάσουν την πόρτα του ανακριτή ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών και ο τραυματιοφορέας του νοσοκομείου Μυτιλήνης, με τον τελευταίο να φαίνεται πως παραβίαζε τα ιατρικά δεδομένα και το υπηρεσιακό απόρρητο, δίνοντας πληροφορίες  στον ιδιοκτήτη του γραφείου τελετών για τους ασθενείς του νοσοκομείου που ήταν ένα βήμα πριν από τον θάνατο.

Σημειώνεται πως αύριο, Τρίτη, θα απολογηθεί η σύζυγος του τραυματιοφορέα, καθώς όλα δείχνουν πώς είχαν στήσει αυτή την «επιχείρηση» από κοινού.

Ο τραυματιοφορέας αρνείται όλες τις κατηγορίες που το αποδίδονται, ενώ ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών εν μέρει αποδέχεται ότι δεχόταν πληροφορίες από τον τραυματιοφορέα, αλλά αρνείται ότι υπήρχε χρηματισμός.

«Οι πελάτες μου περιμένουν τουλάχιστον να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Δεν έκαναν σε καμία περίπτωση χρήση του φακέλου των ασθενών», είπε ο συνήγορος των κατηγορουμένων, Γιάννης Πετρέλης.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα μηνύματα που αντάλασσε ο τραυματιοφορέας με το γραφείο τελετών, στα οποία έλεγε ότι«θα βγάλουεμ το νοίκι».

«Το νοίκι ήταν τα λεφτά της κηδείας που έβγαζε ο εργολάβος των κηδειών, δεν είχε σχέση με αυτό», είπε, ενώ συμπλήρωσε πως οι εντολείς του ειδοποιούσαν αφιλοκερδώς τον νεκροθάφτη.

Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν αφορούν τη δωροδοκία και την παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button