NewsΕγκληματικότηταΕλλάδα

Στη φυλακή και ο 36χρονος υπάλληλος νοσοκομείου.

Σεπόλια: Στη φυλακή οδηγείται και ο 36χρονος, διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά, που εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Σεπόλια:  Στη φυλακή οδηγείται και ο 36χρονος, διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Μεταξά, που εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών με βούλευμά του ήρε την διαφωνία που προέκυψε μετά την απολογία του κατηγορούμενου για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, υπέρ του εισαγγελέα. Ο εισαγγελικός λειτουργός είχε την άποψη ότι πρέπει να κριθεί προφυλακιστέος, ενώ κατά την ανακρίτρια τα στοιχεία δεν ήταν επαρκή για την προσωρινή του κράτηση.

Στο μεταξύ, δεν καταθέτει σήμερα (26/10/2022) η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης καθώς οι Αρχές προσπαθούν να απαλλάξουν την μικρή από τη διαδικασία αναγνώρισης των βιαστών της.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή του Ant1 «Το Πρωινό», η 12χρονη δεν θα καταθέσει σήμερα Τετάρτη (26/10) και αναμένεται, παρουσία ψυχολόγου, να προβεί σε νέα κατάθεση την ερχόμενη εβδομάδα.

Σεπόλια: Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε η 37χρονη μητέρα

Την ίδια ώρα αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, η 37χρονη μητέρα της 12χρονης καθώς θεωρεί ότι τα στοιχεία που υπάρχουν εις βάρους της είναι ελλιπή.

Πηγή : eleftherostypos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button