NewsΕπικαιρότηταΚόσμος

Τρία χρόνια μετά τη Μέγκαν, το Μπάκιγχαμ αφαίρεσε “αθόρυβα” τον τίτλο του πρίγκιπα Χάρι από την επίσημη ιστοσελίδα

Ο τίτλος "His Royal Highness" του πρίγκιπα Χάρι αφαιρέθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας.

Το Μπάκιγχαμ αφαίρεσε αθόρυβα τον τίτλο του πρίγκιπα Χάρι “His Royal Highness”(Η Αυτού Βασιλική Εξοχότης) από τον ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος από χτες βρίσκεται στο Τόκιο, είδε τελικά τον τίτλο του να αλλάζει στην ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας, ώστε να συμβαδίζει με τη συμφωνία που είχε γίνει με το παλάτι του Μπάκιγχαμ μετά το Megxit.

Πριν από τρία χρόνια, το Παλάτι δήλωσε ότι ούτε ο Χάρι ούτε η Μέγκαν Μαρκλ θα χρησιμοποιούσαν τον συγκεκριμένο τίτλο, καθώς είχαν αποχωρήσει και δεν θεωρούνταν πια ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Παρόλα αυτά, ο Χάρι και η Μέγκαν αναφέρονται και οι δύο με τους τίτλους αυτούς σε ορισμένα σημεία του ιστότοπου τα τελευταία τρία χρόνια.

Τρία χρόνια μετά τη Μέγκαν, το Μπάκιγχαμ αφαίρεσε "αθόρυβα" τον τίτλο του πρίγκιπα Χάρι από την επίσημη ιστοσελίδα

Ο τίτλος HRH της Μέγκαν Μαρκλ αφαιρέθηκε από την ιστοσελίδα πριν από τρία χρόνια, μετά την αναχώρησή της για το Λος Άντζελες.

Ωστόσο, παραμένει σε ορισμένα τμήματα του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένου ενός αποσπάσματος από μια ομιλία που έγινε το 2019.

Σε δήλωσή του στις 18 Ιανουαρίου 2020, μετά το Megxit, το Παλάτι ανέφερε: “Οι Sussexes δεν θα χρησιμοποιούν τους τίτλους HRH καθώς δεν είναι πλέον ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας”.

Πέρα από αυτές τις αλλαγές, διορθώθηκαν και άλλα λάθη – συμπεριλαμβανομένου ενός που υπονοούσε ότι ο πρίγκιπας Χάρι, 38 ετών, ήταν ο πεντάχρονος πρίγκιπας Λουδοβίκος.

πρίγκιπας Χάρι

 

Το βιογραφικό της σελίδας, το οποίο περιγράφει λεπτομερώς το ιστορικό και τα καθήκοντα των ανώτερων μελών της βασιλικής οικογένειας, αναφέρεται πλέον στη Μέγκαν, ως “αυτή” ή “Δούκισσα”, αντί για “Η Αυτού Βασιλική Υψηλότης”.

Λεπτομέρειες σχετικά με την εκπαίδευση, την καριέρα και τις βασιλικές υποχρεώσεις της Δούκισσας του Σάσεξ έχουν μεταφερθεί από τη σελίδα “Σχετικά” στη βιογραφική ενότητα.

Οι λεπτομέρειες που περιγράφονταν προηγουμένως για τις φιλανθρωπικές δραστηριότητες της Meghan έχουν επίσης μεταφερθεί στο κομμάτι “Φιλανθρωπικό έργο” της βασιλικής σελίδας.

Τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του Δούκα του Σάσεξ, εξακολουθούν να έχουν την βιογραφία στη θέση τους.

Τότε, εκπρόσωπος του παλατιού του Μπάκιγχαμ δήλωσε στη MailOnline: “Η ιστοσελίδα ενημερώνεται σε τακτική βάση για να αντικατοπτρίζει το έργο των μελών της βασιλικής οικογένειας”.

thetoc.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button