NewsΕλλάδαΕπικαιρότηταΚόσμοςΠολιτική

Επίθεση του τουρκικού Τύπου στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το θέμα των μειονοτικών βουλευτών

Κάνουν λόγο για τουρκική μειονότητα και τούρκους βουλευτές και απειλές της ΝΔ εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου

Μαζική επίθεση στη Νέα Δημοκρατία από τον τουρκικό Τύπο, με αφορμή την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.

Όπως μεταδίδει από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, η τουρκική κρατική τηλεόραση στην ιστοσελίδα της «TRT» αναφέρει ότι «ο Μητσοτάκης στοχοποίησε τους τούρκους βουλευτές»

Παράλληλα, η «AKSAM» υποστηρίζει ότι «ο Μητσοτάκης απειλεί την τουρκική μειονότητα» και η Hurriyet μιλά για «σκανδαλώδεις απειλές στην τουρκική μειονότητα – Αν δεν μας ψηφίσετε δεν θα έχετε υπηρεσίες».

Νέες εικόνες εκτόξευσης του βαλλιστικού πυραύλου Tayfun

Εν τω μεταξύ, οι Τούρκοι ασχολούνται πάλι με τον Tayfun, με την «Yeni Safak» να αναφέρει ότι «Ο Tayfun έχει βεληνεκές 1000 χλμ». Το άρθρο για τον Tayfun δημοσιεύτηκε μια ημέρα μετά τις δηλώσεις του Ερντογάν για τα εξοπλιστικά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Ερντογάν: Οι ευρωπαίοι είναι αναστατωμένοι για το αέριο που θα παραλάβουν από την Τουρκία

Παράλληλα, από το Αζερμπαϊτζάν ο Ταγίπ Ερντογάν τόνισε ότι οι Ευρωπαίοι είναι αναστατωμένοι για το αέριο που θα παραλάβουν από την Τουρκία και συνέχεια εκφράζουν τα αιτήματά τους.

Σε δηλώσεις του ο Ερντογάν τόνισε:

«Στο ζήτημα της ενέργειας, οι Ευρωπαίοι είναι αναστατωμένοι. Ιδιαίτερα για το ζήτημα της προμήθειας του αερίου το οποίο θα παραλάβουν μέσω της Τουρκίας. Και για το ζήτημα αυτό συνέχεια εκφράζουν τα αιτήματα τους. Αν θέλει ο Θεός στο ζήτημα αυτό εμείς κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί».

Σήμερα η συνάντηση Τουρκίας-Σουηδίας-ΝΑΤΟ

Τέλος, σήμερα θα υπάρξει η συνάντηση της Τουρκίας με τη Σουηδία και το ΝΑΤΟ για την ένταξη της σκανδιναβικής χώρας στην αμυντική συμφωνία, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι γείτονες θα προσπαθήσουν να… τραβήξουν την άρση του βέτο για όσο καιρό δεν διασφαλίζουν την θετική απάντηση των ΗΠΑ για τα F-16.

Πηγή: skai.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button