NewsΕλλάδαΕλληνική ΑστυνομίαΕπικαιρότηταΚοινωνία

Πειραιώς: Διασωληνωμένο το 5χρονο παιδί που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, στις 19:20, στην περιοχή της Βούλας, μετά από παράσυρση.

Τρομακτικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες το βράδυ στην οδό Πειραιώς. Όχημα παρέσυρε πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά την στιγμή που διέσχιζαν τον δρόμο.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 21:30, βράδυ Τετάρτης, στην Πειραιώς, λίγο πριν τη συμβολή με τον Κηφισό, στο ρεύμα προς Αθήνας.

Ένας 26χρονος οδηγός παρέσυρε 5 άτομα και συγκεκριμένα δύο γυναίκες, 53 και 33 ετών αντίστοιχα, μαζί με τα τρία παιδιά της 33χρονης, ηλικίας 5, 8 και 10 ετών, ενώ προσπαθούν να διασχίσουν τον δρόμο για να περάσουν απέναντι.

Όπως φαίνεται από το αποκλειστικό βίντεο που παρουσιάζει το MEGA, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σύγκρουση επικράτησε πανικός στο σημείο. Οι διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν, ενώ πολίτες έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν τους τραυματίες που ήταν αιμόφυρτοι στο έδαφος.

Το 5χρονο παιδί τραυματίστηκε σοβαρά και διαωληνώθηκε στο Τζάνειο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων. Εκεί βρίσκονται και τα άλλα αδέρφια του, που δεν έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Η 33χρονη και η 53χρονη μητέρα της νοσηλεύονται στον Ερυθρό με κάταγμα στην κνήμη και το γόνατο.

Ο 26χρονος έχει συλληφθεί και κρατείται στην Τροχαία Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε στους αστυνομικούς πως δεν είδε τα άτομα, με αποτέλεσμα να τα παρασύρει με το όχημά του.

megatv.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button