NewsΕγκληματικότηταΕλλάδαΕπικαιρότηταΚοινωνία

Μυτιλήνη: Στο εδώλιο ο αστυνομικός – προπονητής που κατηγορείται για βιασμό 14χρονης αθλήτριας

O αστυνομικός – προπονητής στη Μυτιλήνη καλείται να βρει απαντήσεις για μια σειρά από στοιχεία που τον έστειλαν στο εδώλιο. «Βράζει» η μητέρα της 14χρονης…

O αστυνομικός – προπονητής στη Μυτιλήνη καλείται να βρει απαντήσεις για μια σειρά από στοιχεία που τον έστειλαν στο εδώλιο. «Βράζει» η μητέρα της 14χρονης…

Στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο της Χίου οδηγείται σήμερα ο 54χρονος αστυνομικός από τη Μυτιλήνη, που συνελήφθη τον Ιούλιο του 2022, μετά τις κατηγορίες για βιασμό και ασέλγεια σε 14χρονη αθλήτρια που προπονούσε σε ομάδα της Μυτιλήνης.

Συγκεκριμένα, οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι αυτές του βιασμού, της ασέλγειας και κατάχρησης ανηλίκων και απόπειρα πορνογραφίας.

Πρόκειται για μια υπόθεση που συγκλόνισε την κοινωνία στη Μυτιλήνη καθώς ο αστυνομικός ήταν πολύ γνωστός στην κοινωνία και ως προπονητής κυρίως εφήβων σε ομάδα στα περίχωρα της πόλης.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, τα μηνύματα, που έστελνε ο αστυνομικός προς την ανήλικη, μέσω ψεύτικου προφίλ, είχε εντοπίσει η μητέρα της, στα οποία φέρεται ότι της ασκούσε μεγάλη πίεση ενώ της ζητούσε να στείλει άσεμνες φωτογραφίες μέσω κινητού.

Η μητέρα στη συνέχεια το κατήγγειλε στην αστυνομία και ζήτησε την εξέταση της 14χρονης από ιατροδικαστή. Άμεσα μετέβη στη Μυτιλήνη το Σώμα Εσωτερικών Υποθέσεων, το οποίο προχώρησε και στη σύλληψη του αστυνομικού.

newsit.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button