NewsΕπικαιρότηταΚοινωνίαΚόσμος

«Ένιωσα φαγούρα και άκουγα έναν περίεργο ήχο».

Η ανατριχιαστική ανακάλυψη στο αυτί 29χρονης

Δεν μπορείς να φανταστείς κάτι χειρότερο από το να έχεις μια αράχνη στο αυτί σου; Τι θα λέγατε για μια ολόκληρη φωλιά από αράχνες; Μια γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο έζησε τον χειρότερο φόβο της, αφού ανακάλυψε την φωλιά της αράχνης μέσα στο αυτί της, όπως φαίνεται στα πλάνα που προκαλούν ανατριχίλα.

«Ήμουν πολύ μπερδεμένη για το πώς έφτασε εκεί μέσα», είπε η Λούσι Γουάιλντ, 29 ετών, στο South West News Service.

Η μητέρα τριών παιδιών από το Τσεσάιρ ένιωσε για πρώτη φορά ότι κάτι δεν πήγαινε καλά αφού ξύπνησε με μια φαγούρα στο αυτί της και έναν ήχο «τριξίματος». Αρχικά δεν έδωσε σημασία, αλλά όταν τα ενοχλητικά συμπτώματα δεν υποχωρούσαν αποφάσισε να αγοράσει μια ηλεκτρονική συσκευή καθαρισμού αυτιών, που είναι εξοπλισμένη με μια κάμερα.  Τότε ήταν που έκανε την τρομακτική ανακάλυψη… Μια αράχνη είχε διεισδύσει στο αυτί της!

«Χτυπούσα τριγύρω προσπαθώντας να το βγάλω. Καλέσαμε το 111 [τον αριθμό έκτακτης ανάγκης του Ηνωμένου Βασιλείου] και βάλαμε ζεστό ελαιόλαδο στο αυτί μου και την  βγάλαμε», θυμάται η Wild. «Ήταν καλυμμένη με λάδι και είχε μέγεθος περίπου όσο το νύχι του μωρού μου, περίπου 1 εκατοστό» πρόσθεσε.

Παρά την επιτυχή αφαίρεση του αράχνης, η Βρετανίδα είπε ότι το αυτί της αιμορραγούσε και ότι δεν μπορούσε να ακούσει καλά. Η Wild πήγε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της συνταγογράφησαν αντιβιοτικά για μια εβδομάδα. Ταράχτηκε αλλά πίστευε ότι το πρόβλημά της είχε τελειώσει.

Δυστυχώς, όμως όπως στις ταινίες τρόμου, υπήρχε ανατροπή, καθώς η αράχνη που αφαίρεσε ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Η αράχνη είχε αφήσει πίσω… τα μωρά της

Λίγη ώρα αργότερα, η Wild άρχισε να αισθάνεται ξανά πόνο στο αυτί, κάτι που την ώθησε να επανεξετάσει τον ακουστικό πόρο με την συσκευή. Η ασθενής ανακάλυψε μια αηδιαστική μαύρη μάζα που κάλυπτε το εσωτερικό του αυτιού της. Δεν ήξερε τι να κάνει με την ουσία, υποθέτοντας ότι θα μπορούσε να ήταν ένα κόψιμο ή μια άλλη, ακόμη μεγαλύτερη αράχνη.

Η Wild πήγε ξανά στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της έδωσαν μια ακόμη πιο τρομακτική διάγνωση.

«Οι γιατροί μου είπαν «Ναι, είναι μια φωλιά αράχνης», περιέγραψε η γυναίκα, προσθέτοντας ότι ο γιατρός δεν είχε ξανασυναντήσει κάτι παρόμοιο. Η Wild είπε ότι ο σύντροφός της είχε κάνει πολλές εικασίες, αλλά νόμιζε ότι απλώς την πείραζε.

Περιττό να πούμε ότι η Wild δεν ενθουσιάστηκε που ένα αραχνοειδές είχε χρησιμοποιήσει το αυτί της ως θάλαμο επώασης. «Πώς μπαίνει μια αράχνη στο αυτί σου και δεν το καταλαβαίνεις;» ρώτησε φανερά ταραγμένη τους γιατρούς.

Οι γιατροί έπρεπε να κάνουν αναρρόφηση στο εσωτερικό του αυτιού της – μια διαδικασία που η Wild περιέγραψε ως τον «πιο βασανιστικό πόνο» που είχε νιώσει ποτέ.

«Πραγματικά έκανα εμετό ενώ έκανε τη διαδικασία ο γιατρός,  ήταν τόσο οδυνηρό», θυμάται. «Προτιμώ να ξανακάνω τοκετό ή καισαρική τομή». Και ενώ η διαδικασία φαινόταν να είναι επιτυχής, η Wild εξακολουθούσε να πιστεύει ότι μπορεί να υπάρχουν κι άλλες αράχνες στο αυτί της.

«Ήμουν εμμονική στη συνέχεια, σκεπτόμουν ότι μπορεί να υπήρχε κι άλλη αράχνη», περιέγραψε η αραχνοφοβική πλέον γυναίκα, η οποία κοίταξε άλλη μια φορά όταν πήγε σπίτι αλλά δεν βρήκε τίποτα.

Ωστόσο, οι ειδικοί της αράχνης δεν ήταν σίγουροι αν η μαύρη μάζα ήταν στην πραγματικότητα μια φωλιά αράχνης.

«Όλα είναι τόσο θολά, που πραγματικά δεν θα μπορούσα να πω με σιγουριά», είπε ένας εκπρόσωπος της Βρετανικής Αραχνολογικής Εταιρείας. «Πρέπει να ξέρεις τι συμβαίνει στα αυτιά σου», προειδοποίησε η Βρετανίδα.

enikos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button