NewsΕπικαιρότηταΚόσμος

Ερντογάν: Πόσο θα επηρεάσει τις εκλογές η ασθένειά του

Σε απρόβλεπτο παράγοντα των τουρκικών εκλογών της 14ης Μαΐου μπορεί να εξελιχθεί το νέο επεισόδιο υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν,

 

Αργά το βράδυ της Τρίτης ο 69χρονος Τούρκος πρόεδρος ένιωσε σοβαρή αδιαθεσία κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης στο Kanal 7 από το προεδρικό μέγαρο, πανικοβάλλοντας τους δημοσιογράφους και τους συνεργάτες του. Να σημειωθεί ότι η συνέντευξη ξεκίνησε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση χωρίς εξήγηση και λίγο μετά την έναρξή της ακούστηκε μια φωνή να λέει «ωχ, όχι Θεέ μου». Ο δημοσιογράφος ζήτησε αμέσως διαφημιστικό διάλειμμα και το πρόγραμμα διακόπηκε απότομα.

Στο βίντεο φαίνεται ο δημοσιογράφος να κοιτάζει τον Τούρκο πρόεδρο -πλάνα του οποίου απέφυγε να δείξει ο φακός- και να σηκώνεται από τη θέση του εμφανώς ανήσυχος. Υστερα από περίπου δέκα λεπτά ο Ερντογάν εμφανίστηκε ξανά, ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές και ανέφερε πως αντιμετώπιζε στομαχική διαταραχή λόγω της κόπωσης από τον προεκλογικό αγώνα. Η συνέντευξη του προέδρου της Τουρκίας ολοκληρώθηκε εντός ολίγων λεπτών, καθώς ήταν εμφανώς καταβεβλημένος. Επειδή το περιστατικό δεν ήταν δυνατόν να αποκρυβεί, τα ελεγχόμενα σε μεγάλο βαθμό τουρκικά ΜΜΕ αναγκάστηκαν να διακόψουν τη ροή του προγράμματός τους για να μεταδώσουν την είδηση.

«Xθες και σήμερα είχαμε έντονη προεκλογική εκστρατεία. Λόγω αυτής της δραστηριότητας φαίνεται πως έχω κρυολογήσει σοβαρά και είχα πρόβλημα στο στομάχι. Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα να ακυρώσω το αποψινό μου πρόγραμμα, αλλά αναρωτήθηκα μήπως αυτό παρεξηγηθεί. Η αλήθεια είναι πως στην έντονη εργασία μας αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Απολογούμαι σε εσάς και στους τηλεθεατές μας», τόνισε ο Ερντογάν μόλις συνήλθε.

eleftherostypos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button