NewsΕγκληματικότηταΕλλάδαΕπικαιρότηταΚοινωνία

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το έγκλημα στην Καλαμαριά

Πώς ο 38χρονος αστυνομικός σκότωσε την πρώην σύζυγό του

Σοκ προκαλεί η γυναικοκτονία στην Καλαμαριά, όπου ένας 38χρονος αστυνομικός σκότωσε την 42χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το έγκλημα έγινε περίπου στις 8:15 το πρωί, επί της οδού Κομνηνών, σε διαμέρισμα του 6ου ορόφου στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Ο δράστης και αυτόχειρας, λίγη ώρα νωρίτερα είχε πάει τα δύο παιδιά του στο σχολείο, ενώ με τη σύζυγό του είχαν χωρίσει τον τελευταίο χρόνο.

Ψυχολόγοι της Ελληνικής Αστυνομίας μετέβησαν μάλιστα στο σχολείο που φοιτούν τα δύο παιδιά και πρόκειται να αναλάβουν τη ψυχολογική στήριξή τους, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Ο 38χρονος αστυνομικός, ο οποίος υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος, αφού άφησε τα παιδιά στο σχολείο, πήγε στο διαμέρισμα της πρώην συζύγου του επί της οδού Κομνηνών και την πυροβόλησε με μια καραμπίνα.

Οπως αναφέρει το voria.gr, η γυναίκα είχε ήδη καταλήξει όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με μονάδα και γιατρό στο σημείο, ενώ λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες του γιατρού και των διασωστών, άφησε την τελευταία του πνοή και ο 38χρονος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο 38χρονος δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για ενδοοικογενειακή βία, ούτε είχε καταγραφεί κάποια καταγγελία από την πλευρά της 42χρονης που δολοφονήθηκε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πριν λίγο καιρό, το ζευγάρι είχε συμφωνήσει σε συναινετικό διαζύγιο και είχαν συμφωνήσει στις μέρες και τις ώρες που θα βλέπουν τα παιδιά τους.

Σύμφωνα πάντα thestival.gr, ο  38χρονος αστυνομικός υπηρετούσε σε υπηρεσία γραφείου, στην Υποδιεύθυνση Τεχνικών Εφαρμογών Βορείου Ελλάδος και του είχε αφαιρεθεί το υπηρεσιακό όπλο, λόγω της μετακίνησής του στην εν λόγω υπηρεσία. Η τοποθέτησή του σε υπηρεσία γραφείου οφείλεται σε πρόβλημα τενοντίτιδας που αντιμετώπιζε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες.

Οι αστυνομικές αρχές πρόκειται να πραγματοποιήσουν έλεγχο στο σπίτι του 38χρονου συζυγοκτόνου και αυτόχειρα.

Σημειώνεται ότι η καραμπίνα με την οποία εκτέλεσε τη γυναίκα και με την οποία έβαλε τέλος στη ζωή του βρισκόταν νομίμως στην κατοχή του αστυνομικού.

Στο σημείο του εγκλήματος δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα.

real.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button