NewsΕλλάδαΕπικαιρότηταΠολιτική

Qatargate: Στοιχεία του φακέλου στην Ελλάδα

Στα χέρια του προέδρου της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος της δικογραφίας του σκανδάλου.

Στα χέρια του προέδρου της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος, Χαράλαμπου Βουρλιώτη, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος της δικογραφίας του σκανδάλου.

Ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Ελλάδας και Βελγίου για το επονομαζόμενο Qatargate έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ήμερες ανάμεσα στους εκπροσώπους των Δικαστικών Αρχών των δύο χωρών με τον Χ. Βουρλιώτη να ζητά, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, στοιχεία που αφορούν την έρευνα σε βάρος της προφυλακισμένης Εύας Καϊλή, από τον Βέλγο εισαγγελέα Μισέλ Κλέζ.

Στη φυλακή

Προφυλακισμένη στις φυλακές στη φυλακή Σαν Ζιλ των Βρυξελλών παραμένει η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛΛ. και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή, μετά την εμπλοκή της στο QatarGate, το μεγάλο σκάνδαλο διαφθοράς που ταράζει την ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τα στοιχεία παραδόθηκαν στον κ. Βουρλιώτη προκειμένου να συμπεριληφθούν στο υλικό της δικογραφίας, που έχει ήδη ανοίξει η Αρχή για την ίδια υπόθεση.

Να θυμίζουμε πως προ ολίγων ημερών η Αρχή διέταξε τη δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων της πρώην αντιπροέδρου του Ευρωκοινοβουλίου αλλά και μελών της οικογένειάς της και του συντρόφου της.

Δεσμεύθηκε επίσης το οικόπεδο συνολικής έκτασης 7 στρεμμάτων στην Πάρο που αγοράστηκε από την ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή και τον σύντροφό της Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

 

Πηγή: efsyn.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button