google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στο «φως» νέα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της επίθεσης με το βιτριόλι. (video) | newsontime.gr
Home » , , , » Στο «φως» νέα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της επίθεσης με το βιτριόλι. (video)

Στο «φως» νέα στοιχεία που συνθέτουν το παζλ της επίθεσης με το βιτριόλι. (video)

Written By news on Σάββατο 13 Ιουνίου 2020 | 4:00 π.μ.

Έχουμε συνδεθεί τώρα κυρίες και κύριοι, με τη Λεωφόρο Συγγρού, και το καρτοτηλέφωνο. 

Εκεί βρίσκεται η Αμαλία Κολονέλου, με το χαλκιόπουλο στην Αμφιλοχίας, εκεί πού βρίσκεται η Ελένη Ασημακοπούλου, και με την αίθουσα σύνταξης με τη Βάσω Παλαιού, για να δούμε και όλες οι πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ, και να ξεκινήσουμε με σένα Αμαλία και το σημείο που έγινε το μοιραίο τηλεφώνημα.
 Δύο μέρες πριν από τη δολοφονική επίθεση η 35χρονη γυναίκα από την Αιτωλοακαρνανία φέρεται ότι ήρθε εδώ στη Λεωφόρο Συγγρού, στο νούμερο 142, που βρίσκεται αυτό το καρτοτηλέφωνο, επικοινώνησε με το γραφείο ταξί, έκανε δύο κλήσεις, αλλά εδώ έγινε το μοιραίο λάθος, εδώ η κάμερα του ξενοδοχείου που βρίσκεται ακριβώς από πίσω όπως θα δείτε τώρα με τη βοήθεια του εικονολήπτη μας του Γιώργου του Μυλωνάκη, κατέγραψε ολοκάθαρα για πρώτη φορά την εικόνα της γυναίκας, που έφτασε εκείνο το μοιραίο πρωινό τη Δευτέρα 18 Μαΐου, εδώ με λεωφορείο, κατέβηκε στην Λεωφόρο Συγγρού πέρασε ‘δω στο δεν…

 βλέπουμε εμείς αυτή η συγκεκριμένη κάμερα, αυτή που κατέγραψε της κινήσεις.

Ήταν και η πρώτη φορά που οι αστυνομικοί είχαν ολοκάθαρα την εικόνα της γυναίκας, όπως προανέφερα κατέβηκε εδώ στην Λεωφόρο Συγγρού με λεωφορείο, γιατί σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η γυναίκα αυτή δεν οδηγεί, ήρθε Λοιπόν εδώ στο συγκεκριμένο καρτοθάλαμο, και πραγματοποίησε δύο κλήσεις, στην εταιρεία ταξί. Όπως είναι γνωστό και στη συνέχεια διέφυγε, Δώρα.

Τώρα Βάσω, έχεις στα χέρια σου ένα σημαντικό ντοκουμέντο, που αφορά τις κινήσεις της κατηγορουμένης την προηγούμενη μέρα της επίθεσης.

Ακριβώς Δώρα, έχουμε στα χέρια μας το ηλεκτρονικό email, που απέστειλε στον εργοδότη της την προηγούμενη μέρα ακριβώς η 35χρονη, προκειμένου να πάρει άδεια στις 20 Μαΐου, την ημέρα που επιτέθηκε στην Ιωάννα, όπως λέει στο συγκεκριμένο mail ζητάει την άδεια για σοβαρούς προσωπικούς λόγους, και για οποιαδήποτε διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεσή σας λέει στον εργοδότη της, να σου πω Δώρα, πληροφορίες για το Πρόσωπο πού βρέθηκε πίσω, από αυτήν την επίθεση ας πούμε.

Ακριβώς, πρόκειται για έναν 40χρονο άντρα, ο οποίος αποτέλεσε το μήλον της Έριδος, όπως δείχνουν όλα, αυτός ο άνδρας κατέθεσε στις αστυνομικές αρχές στις 10 Ιουνίου, να σου πω ότι είναι επιχειρηματίας ασχολείται με τις τηλεοπτικές παραγωγές, όπως είπε Λοιπόν, στους αστυνομικούς με την 35χρονη διατηρούσε ελεύθερη ερωτική σχέση, μέχρι και την ημέρα της σύλληψής της.
 Ωστόσο παραδέχθηκε ότι συνομιλούσε και με την Ιωάννα στο Messenger, στο Facebook, Μέχρι πριν από ένα χρόνο, όπως είπε Ωστόσο δεν συνέβη τίποτε άλλο μεταξύ τους, βέβαια αυτή την επικοινωνία τους είναι που παρεξήγηση 35χρονη και οδηγήθηκε σε επίθεση σε βάρος της Ιωάννας.

Μάλιστα, να πάμε λοιπόν και το χαλκιόπουλο, τον τόπο καταγωγής της 35χρονης, τι λένε οι κάτοικοι του χωριού Ελένη.
Θέλω να σας πω ότι εδώ, ολόκληρη η Αμφιλοχία, και οι κάτοικοι είναι ανάστατοι, καθώς μιλάμε για δύο γυναίκες, οι οποίες διέμειναν σε δύο χωριά, του ίδιου δήμου, Το θύμα στο Λουτρό και η 35χρονη στο Σπαθά.

 Είναι μία απόσταση 20 χιλιομέτρων, και όπως αντιλαμβάνεστε όλοι έχουν σοκαριστεί από αυτό που έγινε, κανένας δεν μπορεί να πιστέψει πως η 35χρονη, Και ειδικά από το χωριό της, έφτασε σε αυτό το σημείο, όλοι μιλούν για μία κοπέλα η οποία μπορεί Αραιά να επισκεπτόταν το χωριό, όμως ήταν προσιτή προς τον κόσμο, ήταν αρκετά κοινωνικοί.

Εμείς βρισκόμαστε εδώ, στο χαλκιόπουλο, όπου ήταν τη Δευτέρα, Συγνώμη του Αγίου Πνεύματος, το τριήμερο βρέθηκε εδώ στην περιοχή της, βγήκε με φίλους, παλιούς γνώριμους, εδώ λοιπόν σε αυτό σημείο έδωσε το στίγμα, στην καφετέρια, η κοπέλα ήρθε τη Δευτέρα το απόγευμα, μπήκε μέσα, Πήρε έναν καφέ σε πλαστικό, Μάλιστα λένε εδώ οι άνθρωποι, ότι ο ίδιος ο πατέρας της την άφησε στο σημείο, επέστρεψε στο χωριό της, όπου είναι οκτώ χιλιόμετρα έξω από την περιοχή Που βρισκόμαστε, πίρε τον καφέ σε πλαστικό, και περίμενε κάποιους φίλους οι οποίοι θα επέστρεφαν στην Αθήνα, προκειμένου να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο και να γυρίσει μαζί τους, μας λένε ότι δεν την είχαν δει ποτέ εδώ να οδηγεί αυτοκίνητο η να έρθει αυτή με αυτοκίνητο  στο χωριό της, Και μάλιστα την Παρασκευή το απόγευμα ο αδερφός της για την παρέλαβε από το Αγρίνιο, ενδεχομένως από το ΚΤΕΛ, Δεν το γνωρίζουμε, Δεν το λέμε με σιγουριά, Απλά είπε ο αδερφός της, Εγώ πάω να πάρω την αδελφή μου, οποία κατεβαίνει από την Αθήνα για το τριήμερο.

Θέλω να σας πω ότι σε άσχημη κατάσταση είναι οι γονείς της, σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση, όπως μας είπε ο πρόεδρος του χωριού, ο οποίος εμίλησε χθες με τον πατέρα, ο ίδιος δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει πως το παιδί του έκανε αυτή την πράξη. ο ίδιος αρνείται, είπε στον πρόεδρο ότι δεν μπορώ να το πιστέψω, εγώ είμαι ένας βιοπαλαιστής, έχω μεγαλώσει τέσσερα παιδιά, με κόπο, αγρότης, κτηνοτρόφος, δεν μπορώ να πιστέψω ότι το παιδί μου ότι μπορεί να έκανε αυτήν την πράξη, Ωστόσο εμείς θα σταθούμε στο πλάι της, και να δούμε την απολογία της, τι θα πει, γιατί το έκανε αν το έκανε.

Να σας ευχαριστήσω πολύ, όλες, για το ρεπορτάζ.

Δείτε το σχετικό βίντεο. Ρεπορτάζ: Αμαλία Κολονέλου, Ελένη Ασημακοπούλου, Βάσω Παλαιού.


Πηγή : megatv.com
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου