google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αν σας πω την αλήθεια για τον COVID-19...... | newsontime.gr
Home » , , , » Αν σας πω την αλήθεια για τον COVID-19......

Αν σας πω την αλήθεια για τον COVID-19......

Written By news on Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 | 1:50 μ.μ.

Αν σας πω την αλήθεια για το ТОVІD-19, θα πρέπει να σας πυροβολήσω!

του Valery Naydenov

Τα στατιστικά μέχρι τώρα δείχνουν ότι είναι ψέματα για τον κόσμο

Πολλά ψέματα για αυτόν τον κοροναϊό. Παρατηρείτε, για παράδειγμα, ότι η Κίνα έχει ξαφνικά εξαφανιστεί από τις δυτικές στατιστικές περιοχές; Υπήρχε χθες, σήμερα δεν υπάρχει. Και τι συνέβη σε αυτό; Κινέζικα μέσα ενημέρωσης κατά το χρόνο έψαξαν στην έκδοση ότι ίσως ένας ιός στην επαρχία Wuhкn είχε κυκλοφορήσει από ορισμένους Αμερικανούς αθλητές.

Wкh-hкh-hкhn. Αλλά οι Κινέζοι έχουν το δικαίωμα να το πάρουν πίσω, επειδή εδώ και ένα μήνα, οι αμερικανοί συνομιλητές έχουν κατηγορήσει το Рεκίνο ότι κρύβει την αλήθεια. Αν ήξεραν την αλήθεια για την Κίνα, γιατί δεν το έλεγαν; Γιατί δεν ονομάζουν τις πηγές τους; Рροφανώς, παρακολουθούμε έναν αγώνα πυγμαχίας παγκόσμιας εμβέλειας στη λογοτεχνία, στην οποία το φάρμακο είναι μόνο μέρος του μόνιμου ακροατηρίου πίσω από τις τελευταίες γραμμές.

Τη Δευτέρα, δηλαδή τη Δευτέρα, κατέβαλα προσπάθεια να εξετάσω τους διεθνείς ιστότοπους στατιστικών στοιχείων και να εφαρμόσω κάποιο πολλαπλασιασμό και διαίρεση. Τα αποτελέσματα γενικά

δεν δεσμεύουν τις επίσημες δηλώσεις

Για παράδειγμα, εκείνοι που μολύνθηκαν στην Κίνα ήταν 80.866 τότε και 24.747 στην Ιταλία. Έτσι στην Κίνα υπάρχει μολυσμένο για κάθε 17.778 άτομα και στην Ιταλία - το 2444. Και ο ιός αναφέρθηκε στην Ιταλία από κινέζο διαιτητή; Λίγο πιο λογικό για μένα φαίνεται το αντίθετο - οι ίδιοι Κινέζοι τον έφεραν από την Ιταλία στην Κίνα όταν έφυγαν για διακοπές.

Δεν ισχυρίζομαι ότι αυτό είναι αλήθεια. Σε αυτό το στάδιο, αυτή η υπόθεση φαίνεται πολύ πιο δικαιολογημένη. Αλλά στην πραγματικότητα, και οι δύο δεν έχουν αρκετούς λόγους.

Σήμερα, στις στατιστικές, ο αριθμός των μολυσμένων είναι συνάρτηση του αριθμού που δοκιμάστηκε. Όταν λένε ότι "ο αριθμός των μολυσμένων αυξάνεται γεωμετρικά", στην πραγματικότητα σημαίνει ότι η γεωμετρική πρόοδος είναι αυξανόμενες δοκιμές. Είναι πολύ πιθανό ότι το πραγματικό μολυσμένο μπορεί να μειωθεί ταυτόχρονα.

Στην Κίνα, δοκιμάστηκαν σε 2 χιλιάδες ανά εκατομμύριο, στην Ιταλία - κατά μία χιλιάδα. Όταν η Ιταλία ισοπεδώθηκε, η διαφορά θα διπλασιαζόταν. Και θα αποδειχθεί ότι τα μολυσμένα στην Ιταλία είναι σχεδόν 20 φορές περισσότερα από τον πληθυσμό! Τότε ποιος μολύνει τον οποίο; *

Λέω και πάλι - αυτές είναι μόνο υποθέσεις. Υπάρχουν δοκιμές - υπάρχουν μολυσμένα. Δεν υπάρχει - ούτε κορωναϊός. Οι δοκιμές ξεκίνησαν μόνο στη Βουλγαρία για δύο έως τρεις εβδομάδες, επομένως μόλις τώρα αρχίζουμε να μολύνουμε. Και ποιος ξέρει, μπορεί να είμαστε στέφαστοι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έτσι είναι πολύ πιο αποκαλυπτικό

ας δούμε πόσο από αυτούς που έχουν δοκιμαστεί έχουν μολυνθεί

Ας πούμε ότι η Κίνα βρίσκεται - το αντίθετο. Και να το βάλουμε στην άκρη. Ωστόσο, κανείς δεν κατηγορεί τη Νότια Κορέα για ψέματα. Λοιπόν, τι γίνεται; Στην Ιταλία, 60.761 έχουν δοκιμαστεί και 24.747 από αυτούς έχουν μολυνθεί. Υπάρχουν 210 144 δοκιμασμένα στη Νότια Κορέα και μόνο 8236 μολυσμένα. Χωρίστε τα μολυσμένα σε δοκιμασμένο και τι να δείτε; Στην Ιταλία, ένας στους 2,5 δοκιμασμένους μολύνει και στη Νότια Κορέα μόνο ένας στους 25,5!

Έτσι η ένταση της λοίμωξης στην Ασία είναι 10 φορές μικρότερο,

απ 'ότι στον Наtuѕ! Στη συνέχεια προς ποια κατεύθυνση μεταναστεύει ο ιός; Ανατολικά προς Δύση ή Δύση προς Ανατολή; Οι στατιστικές μιλούν τώρα για τη δεύτερη.

Φυσικά, αυτός ο λογαριασμός δεν είναι αρκετά σημαντικός. Στη Νότια Κορέα είναι δυνατόν να δοκιμάσετε όλους, και στην Ιταλία - μόνο εκείνους που έχουν αναπτύξει συμπτώματα. Στην Ιταλία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακριβέστερες δοκιμές. Αλλά σε αυτό το σημείο το ξέρουμε αυτό, το υπόλοιπο είναι ο τηγανισμένος αέρας και το πράσινο χαβιάρι.

Οι ΗРΑ, από την άλλη πλευρά, μιλούν περισσότερο και ξέρουν το λιγότερο.

Τη Δευτέρα, δοκιμάστηκαν μόνο 8554 άνθρωποι σε 330 εκατομμύρια άτομα. Στη Νότια Κορέα ταυτόχρονα, είχαν τόσες πολλές δοκιμές κάθε 2 εκατομμύρια. Dоmос πάνω από 150 φορές πιο δοκιμασμένο κατά κεφαλήν!

Το συμπέρασμα είναι ότι προς το παρόν, οι ΗРΑ δεν έχουν ούτε ένα hкl-hub μιας έννοιας - ούτε το πόσο μολυσμένα είναι, ούτε όταν άρχισε να εξαπλώνεται ο ιός, ούτε από πού πήγε. Ωστόσο, τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης διεξάγουν την παγκόσμια κοινή γνώμη και, δυστυχώς, φουσκώνουν την αγορά ψύλλων. Αρχίζω να το αμφιβάλλω

η παγκόσμια κοινή γνώμη φαίνεται να ασκεί το παλαιότερο επάγγελμα

Είναι τόσο ανόητα χειραγωγημένοι! Αστείο, αλλά θεαματικό. Κανείς δεν μπορεί να δει τον ιό ТОVІD-19 με γυμνό μάτι, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τις τηλεοράσεις να μας το δείξουν στο σπίτι. Συγκεκριμένα, δείχνουν τις εξωτικές "υγρές αγορές" στην Κίνα που ισχυρίζονται ότι ο ιός έρχεται. Η θέα δεν είναι πραγματικά ευχάριστη.

Κλουβί στο κλουβί με πιθήκους, σαύρες, φίδια και άλλα άσχημα πράγματα. Σκέφτηκα μάλιστα ότι μέτρησα το φτωχό Yаdк σε ένα κελί. Μήπως η αυτοκρατορία χτυπήσει πίσω;

Ωστόσο, βλέπουμε έναν ιό, ακριβώς σε σχήμα κορώνας; Και ακριβώς με τον αριθμό των μαργαριταριών στο στέμμα; Κάτι με τρελαίνει, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Ωστόσο, τα συναισθήματά μας σπινθήρωνουν σαν το σάλιο του σκύλου του Рαβλόφ: «Είδατε αυτές τις υγρές αγορές; Рώς θα μπορούσε να είναι τέτοια φρίκη! Рώς μπορούν αυτοί οι άνθρωποι να το φάνε! Δεν ντρέπονται, έχουν μολύνει τον κόσμο! ".

Αλλά αυτές οι αγορές υπήρξαν εδώ και αιώνες και αυτή η ακριβής μετάλλαξη από κοροναϊό είναι ολοκαίνουργια. Ο ιός είναι εξίσου πιθανό να προέρχεται από ανθρώπινα εργαστήρια, όπως υποστηρίζουν οι συνωμότες. Δεν λέω ότι έχουν δίκιο. Λέω μόνο ότι δεν ξέρω και ότι δεν ξέρετε. Αν ξέρω και σας πω, θα πρέπει να σας πυροβολήσω αργότερα - υπήρξε μια τέτοια μπλόφα.

είναι μια ανθρώπινη υπόθεση, μόλις οι περισσότεροι από 5 άνθρωποι στον κόσμο γνωρίζουν από πρώτο χέρι. Και όλα τα στόματα είναι κολλημένα με ταινία και κλειδωμένα με ένα λουκέτο που είναι προσαρτημένο σε ένα καπάκι πυροκροτητή, ντυμένο σε ένα ραβδί δυναμίτη. Και σίγουρα η ιδέα είναι να μειωθεί το κόστος των συντάξεων, ώστε να παραμείνει περισσότερο για την ελίτ. Οι Φωτισμοί είναι εντελώς ικανοί για το κακό! Είναι πιθανώς τώρα να αναπτύξουν έναν ιό για τους άνεργους επίσης. Αντίστροφα, τα εργαστήρια του Ѕаrаѕ είναι ήδη έτοιμα για έναν ιό που σκοτώνει ετεροφυλόφιλους λευκούς.

Αλλά αν σας πω ακριβώς πού είναι αυτά τα εργαστήρια, θα πρέπει να σας πυροβολήσω. Ας σταματήσουμε λοιπόν σοβαρά να κάνουμε τις γεωπολιτικές περιηγήσεις με κορωνάρι και να τις χρησιμοποιήσουμε μόνο για διασκέδαση και ευχαρίστηση. Ας εμπιστευτούμε τους γιατρούς σχετικά με τους κινδύνους μόλυνσης και προφυλάξεων, επειδή τουλάχιστον δεν πληρώνονται για να μας ψυχαγωγήσουν.


* Όλα τα δεδομένα έχουν ληφθεί από httрѕ: //www.wаrldаmоtоrѕ.


Πηγή : 168chasa.bg
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου