google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Μηνιαίες προβλέψεις με την Μαρία Σύλλα Μαΐος 2017 | newsontime.gr
Home » , » Μηνιαίες προβλέψεις με την Μαρία Σύλλα Μαΐος 2017

Μηνιαίες προβλέψεις με την Μαρία Σύλλα Μαΐος 2017

Written By news on Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 | 12:04 μ.μ.

Αναλυτικές μηνιαίες προβλέψεις για αισθηματικά και επαγγελματικά. Διαβάστε τις μηνιαίες προβλέψεις σας και μάθετε πως επηρεάζεται το ζώδιο σας αυτό το μήνα στα αισθηματικά και γενικά την ιδιωτική ζωή σας, στα οικογενειακά θέματα, την αγάπη, τη φιλία.

Στο μηνιαίο ωροσκόπιο, θα βρείτε επίσης αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια αυτό το μήνα, σχετικά με θέματα που αφορούν χρήματα, οικονομικά και επαγγελματικά θέματα.

ΚΡΙΟΣ (21/3-20/4)Κριός
21/3-20/4

Μηνιαίες Προβλέψεις

Αυτός ο μήνας αναμένεται να είναι εξαιρετικά θετικός και ευοίωνος για κάθε τομέα της ζωή σου. Από τις 3 του μήνα και μετά, με τον Ερμή να σε ευνοεί από το ζώδιό σου μέχρι τις 16, θα είσαι σε θέση να επιχειρήσεις ανατροπές, απαραίτητες για να έχεις μια ομαλή και ήρεμη καθημερινότητα. Έτσι, θα μπορείς απερίσπαστος να ασχοληθείς με τον προγραμματισμό και τη δρομολόγηση νέων σχεδίων. Επίσης, ορθό θα ήταν από μέρους σου να φροντίσεις τη σχέση σου με άτομα που έχουν μεγάλη ισχύ, ώστε αν κάποια στιγμή χρειαστείς βοήθεια, να τους έχεις με το μέρος σου. 

Ζητήματα οικονομικής, αλλά και αισθηματικής φύσεως, ευνοούνται το δεύτερο μισό του μήνα, που ο εν λόγω πλανήτης θα κάνει την είσοδό του στον Λέοντα. Για όλον τον Μάιο, με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου, θα βιώσεις ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά σου, που θα αλλάξουν το κλίμα υπέρ σου. Το διάστημα κοντά στην Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 στους Διδύμους, οι συνθήκες της ζωής σου θα είναι ιδανικές, ώστε να συνεννοείσαι άψογα με τους γύρω σου και να έχουν ανταπόκριση οι ιδέες σου. Θα είσαι πολύ κοινωνικός και δημοφιλής αυτό το μήνα και η στήριξη πολλών ατόμων θα σε βοηθήσει να κάνεις ενέργειες και επιλογές, που θα εξασφαλίσουν το μέλλον σου. Τις τελευταίες μέρες του μήνα, ίσως ένα ζήτημα που σε απασχολεί δεν εξελιχθεί όπως θα ήθελες, αλλά αν κινηθείς έξυπνα και δεν πανικοβληθείς, όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η αισθηματική σου ζωή θα περάσει σε μια νέα φάση ευημερίας και αυτό θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου, η λίμπιντο σου θα είναι στα ύψη και θα ζήσεις μοναδικές στιγμές πάθους με τον αγαπημένο σου. 

Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 στον Σκορπιό, ίσως έρθουν κάποια προβλήματα στο προσκήνιο, αλλά αν έχεις φροντίσει να έχεις θέσει γερά θεμέλια στη σχέση σου, όλα θα πάνε καλά. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να τονωθείς μέσα από τα διάφορα φλερτ. Μεγάλες όμως είναι και οι πιθανότητες να βρεις και το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στο χώρο της δουλειάς σου όλα θα κυλούν ομαλά αυτό το μήνα και αυτό θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Ο κυβερνήτης σου Άρης στους Διδύμους σε βοηθάει να είσαι σε επαγρύπνηση και να αποφεύγεις τυχόν παγίδες και κινδύνους που ελλοχεύουν και μπορεί να σε οδηγήσουν αυτόματα από την επιτυχία στον όλεθρο. 

Θα είσαι εξαιρετικά δραστήριος και δημιουργικός, με αποτέλεσμα να πετύχεις πολλές επιδιώξεις σου, χωρίς να αγχωθείς ιδιαίτερα. Όσον αφορά τα οικονομικά σου, θα πρέπει να κινείσαι πολύ προσεκτικά, γιατί θα προκύψουν απρόοπτα έξοδα, που θα σε βγάλουν εκτός πλάνου. Μην απελπίζεσαι και προσπάθησε με καλή οργάνωση να βάλεις μια σειρά.

ΤΑΥΡΟΣ (21/4-20/5)Ταύρος
21/4-20/5

Μηνιαίες Προβλέψεις

Παρόλο που αυτός ο μήνας θα είναι πολύ καλύτερος από τον προηγούμενο, εσύ θα εξακολουθείς να μην είσαι ικανοποιημένος από την καθημερινότητά σου. Βέβαια, έχεις μεγάλη ευθύνη, αφού επιμένεις να είσαι προσκολλημένος στο παρελθόν και δεν κάνεις κάτι για να αλλάξεις και να βελτιώσεις το παρόν. Άφησε τα παλιά εκεί που ανήκουν και επικεντρώσου στο τώρα. 

Πάρε τη ζωή σου στα χέρια σου και φέρ’ την στα μέτρα σου, ώστε να είσαι ήρεμος κι ευτυχισμένος. Το πρώτο μισό του μήνα η επικοινωνία με τους γύρω σου θα είναι πολύ δύσκολη και καλά θα κάνεις να μην είσαι ισχυρογνώμων, αλλά αντιθέτως να σέβεσαι τη γνώμη των άλλων. 

Από τις 16 του μήνα και μετά όμως, ο Ερμής που επισκέπτεται το ζώδιό σου θα βελτιώσει πολλά πράγματα στη ζωή σου κι εσύ θα γίνεις πιο θετικός απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, κάποιες κινήσεις σου θα σου αποφέρουν κέρδη και ηθική ικανοποίηση. Η Νέα Σελήνη που θα λάβει χώρα στους Διδύμους στις 25, θα σου δώσει την ώθηση για νέα ξεκινήματα

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Ταύρων, πρόσεχε τη συμπεριφορά σου προς το σύντροφό σου και προτίμησε να μη δώσεις συνέχεια σε διαφωνίες. Και οι δύο είστε πολύ κουρασμένοι και πιεσμένοι αυτήν την περίοδο, γεγονός που καθιστά εύκολους τους τσακωμούς και τις γκρίνιες. Επιδίωξε να απομονωθείς, μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. 

Αν πάλι δεν έχεις σταθερό ερωτικό σύντροφο, θα πρέπει να προσέξεις πολύ επανασυνδέσεις με παλιούς έρωτες, διότι ίσως έχεις δώσει ήδη τις ευκαιρίες που θα έπρεπε. Μην ξεχνάς πως όταν έχεις προσπαθήσει πολύ για κάτι και δε βλέπεις βελτίωση, θα πρέπει να προχωρήσεις μπροστά. Προς τα μέσα του μήνα, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 11 στον Σκορπιό, θα γνωρίσεις ένα άτομο πολύ κοντά σε αυτό που ψάχνεις και αυτό θα σε χαροποιήσει πολύ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Οι πρώτες ημέρες του μήνα θα σε γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία, αφού όλα τα ζητήματα της ζωής σου γενικότερα φαίνεται να ευνοούνται και θα μπορείς να ζεις ήρεμα και αρμονικά. Το δεύτερο μισό του μήνα όμως, θα πρέπει να είσαι λίγο πιο επιφυλακτικός ως προς τη σχέση σου με κάποιους συνεργάτες, γιατί θα είναι εύκολο να βρεθείς προ απρόοπτων εξελίξεων. Ανάλογη προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στα οικονομικά σου, γιατί θα είναι πολύ πιθανό να βγεις εκτός πλάνου, λόγω υπερβολικών ανοιγμάτων που έχεις κάνει. Στις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο γίνε πιο φειδωλός και οργανωμένος.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6)Δίδυμοι
21/5-21/6

Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο Μάιος θα είναι ένας μήνας που θα φέρει στη ζωή σου αρκετά προβλήματα, αλλά με τη βοήθεια του κυβερνήτη σου, που θα κινείται μέχρι τις 16 στον Κριό, θα μπορέσεις να βρεις τρόπους να απαλλαγείς οριστικά από αυτά. Έχεις μεγάλα όνειρα και φιλοδοξίες, αλλά επειδή και οι ικανότητές σου είναι υψηλές, μη διστάζεις κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να πάρουν σάρκα και οστά. 

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα θα νιώσεις έντονη σωματική και ψυχολογική κούραση. Δεν πρέπει να αφήσεις όμως να σε πάρει από κάτω, αλλά προτίμησε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, για να αποφορτιστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Όποιο πρόβλημα κι αν έχεις να αντιμετωπίσεις, να θυμάσαι ότι με υπομονή και ψυχραιμία θα τα καταφέρεις. Κοντά στην Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 25 στο ζώδιό σου, θα είσαι πολύ δραστήριος και θα ξεκινήσεις κάποια ασχολία, που μελλοντικά μπορεί να σε βοηθήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο Άρης από το ζώδιό σου όλο τον μήνα, σού στέλνει τις θετικές του επιρροές, ώστε να έρθεις πολύ κοντά με τον αγαπημένο σου και να κάνετε πράγματα που θα σας ανανεώσουν. Φρόντισε να εκδηλώνεις συχνά και με κάθε τρόπο την αγάπη και την τρυφερότητά σου για εκείνον, και όλα θα κυλούν αρμονικά και ευχάριστα για πολύ καιρό ακόμη. Με την Αφροδίτη όλο το μήνα στον Κριό, το ερωτικό κλίμα μεταξύ σας θα απογειωθεί και θα ζήσετε αξέχαστες στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης θα καταφέρεις να γνωρίσεις πολλά ενδιαφέροντα άτομα ή ακόμη και αυτόν που καιρό τώρα ψάχνεις, για να είσαι ευτυχισμένος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα πράγματα στο χώρο της εργασίας σου θα είναι εξαιρετικά καλά, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχεις το νου και να αποφύγεις λάθος χειρισμούς που μπορεί να καταστρέψουν ό,τι με κόπο έχεις κερδίσει. Βέβαια, είσαι τόσο δυναμικός και δραστήριος, που έτσι κι αλλιώς θα είναι δύσκολο να μην προλάβεις δυσάρεστες εξελίξεις. 

Στις 25 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη, θα έχεις πολλές υποχρεώσεις να βάλεις σε τάξη, αλλά καλό θα ήταν να αναλαμβάνεις μια κάθε φορά, γιατί τα πολλά ανοιχτά μέτωπα θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Στον οικονομικό τομέα, το δεύτερο μισό του μήνα ευοδώνονται οι προσπάθειές σου για εξασφάλιση επιπλέον εισοδήματος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρασυρθείς σε αχρείαστες αγορές, γιατί θα βρεθείς και πάλι σε αδιέξοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7)Καρκίνος
22/6-22/7

Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο μήνας αυτός δεν προβλέπεται ιδιαίτερα θετικός για σένα, αφού το πρόγραμμά σου θα είναι υπερφορτωμένο και τη θέση κάθε υποχρέωσης που διευθετείς, θα παίρνει μια άλλη, πιο απαιτητική. Η κούρασή σου θα είναι μεγάλη, οπότε θα πρέπει να οργανώσεις ένα πλάνο, σύμφωνα με το οποίο θα κάνεις τις δουλειές σου και κυρίως θα βρίσκεις χρόνο να ξεκουράζεσαι και να γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Από τις 16 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα εισέλθει στον Ταύρο, όλα θα αλλάξουν και θα βρεις και πάλι τους ρυθμούς σου. 

Οι εξελίξεις δε θα κινούνται πια με ιλιγγιώδη ταχύτητα κι εσύ δε θα αποδιοργανώνεσαι. Βρες λοιπόν τώρα την ευκαιρία να διεκδικήσεις ό,τι έχεις ανάγκη, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στον Σκορπιό στις 11, θα είσαι πολύ οξύθυμος και κυκλοθυμικός, λόγω των αναταράξεων που θα λαμβάνουν χώρα στην καθημερινή σου ζωή. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να δείχνεις υπομονή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα φέρει στη σχέση σου πολλά νέα προβλήματα, αλλά και παλιά ζητήματα, που αντί να λύσεις είχες βάλει στην αναμονή και νόμιζες ότι είχαν ξεχαστεί. Δραστηριοποιήσου λοιπόν και δώσε άμεσες και οριστικές λύσεις αυτή τη φορά, ώστε να μην τα ξαναβρείς μπροστά σου. Κοντά στην Πανσέληνο στις 11, θα βρεις το χρόνο για μια ανασκόπηση της σχέση σου και κατόπιν θα κάνεις μια νέα αρχή. Από τις 16 του μήνα και μετά, όλα θα πάρουν το δρόμο τους κι εσύ θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος από όσα πέτυχες. Αν πάλι δεν είσαι δεσμευμένος, οι διάφορες γνωριμίες και τα πολλά φλερτ θα δώσουν και πάλι ζωή στα ερωτικά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στον επαγγελματικό τομέα όλα βαίνουν καλώς και ειδικά το δεύτερο μισό του Μαΐου σε επηρεάζει θετικά, οπότε θα τακτοποιήσεις οριστικά όλες σου τις εκκρεμότητες και τις άλυτες υποθέσεις, που σε πήγαιναν πίσω στα σχέδιά σου. Στο εξής θα κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου, προκειμένου να δημιουργήσεις το κατάλληλο έδαφος για την υλοποίηση των στόχων σου, που θα σου εξασφαλίζουν μια λαμπρή καριέρα. Μέχρι τέλος του μήνα οι προσπάθειές σου θα έχουν στεφθεί από απόλυτη επιτυχία και αυτό θα αναπτερώσει το ηθικό σου. Τα οικονομικά σου θα φέρουν στο προσκήνιο έκτακτα έξοδα κι εσύ θα πρέπει να σχεδιάσεις ένα πλάνο με διάφορες εναλλακτικές, ώστε να μπορείς να ανταπεξέρχεσαι στις δυσκολίες.

ΛΕΩΝ (23/7-23/8)Λέων
23/7-23/8

Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο φετινός Μάιος προβλέπεται εξαιρετικά ευοίωνος για σένα, καθώς η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Κριού και θα σου στέλνει όλες τις θετικές της επιρροές. Έτσι, όλοι οι τομείς της ζωής σου θα σημειώσουν άνοδο κι εσύ δεν θα αγχώνεσαι τόσο πια. Βέβαια, επειδή ο Ερμής θα κινείται στον Ταύρο κατά την διάρκεια του δεύτερου δεκαπενθημέρου, καλό θα ήταν να μη δώσεις έμφαση στα οικονομικά σου και παραμελήσεις τον εαυτό σου. 

Να θυμάσαι ότι είναι πολύ σημαντικό να φροντίζεις την προσωπική σου ζωή, γιατί αν δεν είσαι καλά με το σύντροφό σου, δε θα μπορείς να είσαι συγκεντρωμένος πουθενά. Στις 11 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Σκορπιό, νέα δεδομένα θα προκύψουν και θα χρειαστεί να αναθεωρήσεις τον τρόπο σκέψης και τη στρατηγική σου, προκειμένου να συντονιστείς με αυτά. Στις 25, που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, επιδίωξε να είσαι κοντά με φιλικά και οικεία σου πρόσωπα, η παρέα με τα οποία θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και θα σε ξεκουράσει

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στην αισθηματική σου ζωή έχεις πάρει την απόφαση να βάλεις μια τάξη, διότι όλη η αβεβαιότητα και η αναστάτωση που επικρατεί, δε σε βοηθάει να είσαι ήρεμος. Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού να σε ευνοεί, θα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με το σύντροφό σου, ο οποίος το έχει επίσης μεγάλη ανάγκη. Θα καταφέρετε να πλησιάσετε πολύ ο ένας τον άλλο και να ζείτε μια ευτυχισμένη και γαλήνια καθημερινότητα στο εξής. 

Αν πάλι δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, μη δίνεις χώρο στον οποιονδήποτε να μπαίνει στη ζωή σου, χωρίς να έχεις κανένα κριτήριο. Στο τέλος μπορεί να απογοητευθείς πολύ, οπότε καλό θα ήταν να αφιερώνεις πολύ χρόνο, ώστε να βλέπεις το ποιόν και τις προθέσεις των θαυμαστών σου και κατόπιν να δίνεις ευκαιρίες σε όσους το αξίζουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στα επαγγελματικά σου, προσπάθησε να γίνεις πιο ώριμος και υπεύθυνος. Μην ξεχνάς ότι στις μέρες μας ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι εχθροί βρίσκονται ακόμη κι εκεί που δεν το φαντάζεσαι. Δείξε λοιπόν μεγάλη επιφυλακτικότητα και μην αποκαλύπτεις σε κανέναν τα σχέδιά σου, όσο έμπιστο κι αν τον θεωρείς. Προτίμησε να δουλέψεις μόνος σου, αξιοποιώντας το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων σου. 

Βέβαια, όσο ευνοϊκή κι αν είναι η περίοδος για ρίσκα, μην παραλείπεις να έχεις σαν γνώμονα τη λογική σου, ώστε να είσαι απόλυτα σίγουρος για τις επιλογές και τις κινήσεις σου. Ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις παλιές οφειλές που σε βαραίνουν, τώρα που καταφέρνεις να αποκτήσεις κάποια άνεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24/8-22/9)Παρθένος
24/8-22/9

Μηνιαίες Προβλέψεις

Αυτός ο μήνας θα είναι εξαιρετικά πιεστικός κι εσύ θα πελαγοδρομείς ακόμη και σε καταστάσεις που δεν είναι τόσο σημαντικές ή τραγικές. Προσπάθησε να μην είσαι τόσο ευαίσθητος, αφήνοντας ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια να ρίξει την ψυχολογία σου στα πατώματα. Δες τις πραγματικές διαστάσεις των καταστάσεων και μην τις τραγικοποιείς. Μέχρι τις 16 του μήνα που ο Ερμής θα κινείται στον Κριό, τακτοποίησε οριστικά εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε βαραίνουν. 

Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, με τον κυβερνήτη σου να σου χαρίζει τις καλύτερες προοπτικές του στο ζώδιο του Ταύρου, όλα θα κυλούν ομαλά σε κάθε τομέα της ζωής σου, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή να επιχειρήσεις αλλαγές ή ενέργειες που δίσταζες. Μπορείς να βάλεις μια τάξη στην αισθηματική σου ζωή, ώστε να ξέρεις τι σου γίνεται. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στις 25 στους Διδύμους, ευχάριστα γεγονότα σχετικά με τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα σε βοηθήσουν να γίνεις πιο αισιόδοξος για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτός ο μήνας σού προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες, ώστε να κάνεις μια ανασκόπηση της σχέσης σου και να αναθεωρήσεις τις τακτικές και τη στάση σου προς το σύντροφό σου, προκειμένου να επανορθώσεις για όλους τους λάθος χειρισμούς που έχεις κάνει. Φρόντισε όλο αυτό να μην το επιχειρήσεις μόνος σου, αλλά να συζητάς και να συνεργάζεσαι με το ταίρι σου. Έχει κι εκείνος εξίσου μεγάλη ευθύνη για το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεστε. Αν είσαι αδέσμευτος, με την Αφροδίτη στον Κριό να σε ευνοεί, μια αναπάντεχη και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα γνωριμία θα σε συναρπάσει, ενώ έχει πολλές πιθανότητες να εξελιχθεί σε κάτι πιο μόνιμο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στο χώρο της δουλειάς σου θα πρέπει να προσέχεις πολύ κάθε σου κίνηση, διότι όλα εξαρτώνται καθαρά και μόνο από εσένα. Βασίσου στην κρίση και το ένστικτό σου, ώστε να πετύχεις όσα σχεδιάζεις. Χάραξε μια ορθή και δυναμική πορεία και μην αφήσεις τίποτα να σε κάνει να παρεκκλίνεις από αυτή ή να το βάλεις κάτω. 

Πάτα γερά στα πόδια σου και αντιμετώπισε με σθένος κάθε εμπόδιο ή δυσκολία. Έχεις την τύχη με το μέρος σου, οπότε μην κάνεις δεύτερες σκέψεις και να είσαι βέβαιος ότι έχεις την επιτυχία στο τσεπάκι σου. Στον οικονομικό τομέα θα πρέπει να κινείσαι πολύ συντηρητικά και μεθοδικά, διότι η καταναλωτική σου μανία σε έχει φέρει σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, που ο Ερμής θα κινείται στον Ταύρο, επιδίωξε να πάρεις πίσω χρήματα που σου οφείλουν, ώστε να τακτοποιήσεις κι εσύ με τη σειρά σου κάποιες εκκρεμότητές.

ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10)Ζυγός
23/9-22/10

Μηνιαίες Προβλέψεις

Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη και ο Ερμής στον Κριό μέχρι τις 16 του μήνα, θα επιφέρουν μεγάλη αναστάτωση στη ζωή σου, καθώς οι εξελίξεις θα κινούνται με απίστευτη ταχύτητα και οι αλλαγές θα είναι απανωτές. Πολλές από αυτές θα είναι ευχάριστες και πολυπόθητες, ενώ άλλες ίσως σε δυσαρεστήσουν. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα, είναι λογικό να είσαι κυκλοθυμικός και νευρικός, αλλά προσπάθησε να μείνεις όσο πιο ψύχραιμος γίνεται, για να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων και του εαυτού σου. 

Μέχρι τις 16 του μήνα, που ο Ερμής θα μετακινηθεί στον Ταύρο, ευνοούνται ζητήματα επαγγελματικής ή αισθηματικής φύσεως, οπότε βάλε μια τάξη σε όλες τις υποθέσεις σου, για να χαλαρώσεις. Το δεύτερο μισό του μήνα και ιδιαίτερα τις ημέρες κοντά στην Νέα Σελήνη, που θα λάβει χώρα στους Διδύμους στις 25, θα κάνεις αλλαγές που θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα σε βοηθήσουν να κάνεις μια νέα αρχή.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις απαραίτητα ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου, ώστε να μπει μια τάξη και να είσαι ήρεμος, τόσο εσύ όσο και ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου. Αυτό θα σας βοηθήσει να έρθετε πολύ κοντά ο ένας με τον άλλο και δίνετε ο ένας στον άλλο ό,τι έχετε ανάγκη. 

Αν από την άλλη ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, οι αστρολογικές όψεις αυτού του μήνα σού προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες και ευκαιρίες, ώστε με την αυξημένη σου κοινωνικότητα, να συναντήσεις ανάμεσα στα πολλά άτομα που θα γνωρίσεις και τον άνθρωπό που θα μείνει στη ζωή σου και θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στον επαγγελματικό τομέα, από τις πρώτες κιόλας ημέρες του μήνα θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς και να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες, προκειμένου να καταφέρεις να ξεμπλοκάρεις ζητήματα και υποθέσεις που έμεναν στάσιμες και δε σε άφηναν να προχωρήσεις μπροστά. Όλο αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να αναπτερωθεί το ηθικό σου και, γεμάτος θετική σκέψη, να πετύχεις όσα έχεις στο μυαλό σου. 

Φρόντισε να είσαι απόλυτα προσγειωμένος στην πραγματικότητα, για να είσαι σε θέση να αντιληφθείς συμφέρουσες και κερδοφόρες ευκαιρίες που μπορεί να παρουσιαστούν και να αποκομίσεις από αυτές τα μέγιστα. Έχεις την εύνοια της τύχης και θα μπορέσεις να κάνεις συζητήσεις ή ακόμη και ταξίδια, που θα αποβούν εξαιρετικά ωφέλιμα για την καριέρα σου. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, αυτά από τις 20 του μήνα και μετά θα αρχίσουν να βελτιώνονται αισθητά κι έτσι θα μπορέσεις επιτέλους να κάνεις τα ανοίγματα που σχεδίαζες και που θα σου αποφέρουν πολύ μεγαλύτερα κέρδη στο μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-22/11)Σκορπιός
23/10-22/11

Μηνιαίες Προβλέψεις

Ο φετινός Μάιος θα είναι αρκετά προβληματικός και πιεσμένος κι εσύ θα ξεπεράσεις τα όρια της ψυχικής και σωματικής αντοχής σου. Έχεις δουλέψει πολύ σκληρά τελευταία και είναι λογικό να έχεις εξαντληθεί και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα πλέον. Παράλληλα, με τον Ερμή να κινείται στον Κριό μέχρι τις 16, θα νιώθεις αρκετά απογοητευμένος και θα σε κυριεύσουν τάσεις εσωστρέφειας. 

Ακόμα και στη δουλειά σου θα παρουσιάζονται διαρκώς δυσκολίες, που θα σε βγάζουν εκτός προγράμματος και θα σε αναστατώνουν. Στις 11 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, ευχάριστες εξελίξεις θα σημειωθούν ως προς τον οικονομικό τομέα και αυτό θα σε ενθαρρύνει μέσα σε όλη αυτή την αρνητική και προβληματική καθημερινότητα. Από τις 20 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα εισέλθει στους Διδύμους, θα δεις σημαντική βελτίωση και στα αισθηματικά σου ζητήματα, που τελευταία βρισκόταν σε πολύ κρίσιμη φάση. 

Την τελευταία εβδομάδα του μήνα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στις 25 στους Διδύμους, θα μπορέσεις να αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο στα κοντινά και αγαπημένα σου πρόσωπα, διότι η συναναστροφή μαζί τους σε χαλαρώνει και σε ευχαριστεί, γι’ αυτό και πρέπει να διατηρείς πολύ καλή σχέση μαζί τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Με την Αφροδίτη να κινείται στον Κριό για όλο το μήνα, στη σχέση σου θα κυριαρχήσουν κτητικές τάσεις και αισθήματα ανασφάλειας και φόβου από την πλευρά του συντρόφου σου. Μπορεί να σε ενοχλεί που σε υποψιάζεται άδικα και δε σου έχει εμπιστοσύνη, αλλά αν το σκεφτείς καλά, του αφιερώνεις τόσο λίγο χρόνο, που ως κάποιο σημείο είναι λογικό να κάνει περίεργα σενάρια. 

Από τις 29 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα εισέλθει στους Διδύμους, τα πνεύματα θα ηρεμήσουν πολύ και το πάθος ανάμεσά σας θα είναι τόσο έντονο, που θα καταφέρετε να ανανεωθείτε πολύ. Βγάλε στην επιφάνεια τον καλό σου εαυτό και διοχέτευσε όλη σου τη θετική ενέργεια στη σχέση σου, για να συνεχίσεις να περνάς καλά μέσα σε αυτή για αρκετό καιρό ακόμη. 

Αν πάλι δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο, μην αφήνει τον ενθουσιασμό σου από τα διάφορα φλερτ να σε παρασύρει σε λάθος επιλογές και προσπάθησε να έχεις πιο αυστηρά κριτήρια ως προς το ποιόν αφήνεις να μπαίνει στη ζωή σου. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα θα γνωρίσεις ένα άτομο και αμέσως θα καταλάβεις ότι είναι το ιδανικό ταίρι για σένα. Δεν έχεις λοιπόν παρά να κινηθείς σωστά και χωρίς υπερβολές, ώστε να πάνε όλα καλά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στον επαγγελματικό τομέα, όλα φαίνεται να κυλούν ομαλά κι εσύ δεν έχεις ιδιαίτερο λόγο να ανησυχείς και να αγχώνεσαι. Τις πρώτες μέρες του μήνα θα μπορέσεις να δρομολογήσεις πολλά σημαντικά σχέδια και καινοτόμες ιδέες. Επιστράτευσε τη διορατικότητα και το αλάνθαστο ένστικτό σου, ώστε να προλαβαίνεις δύσκολες καταστάσεις και να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις. Στον οικονομικό τομέα, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός και να κινείσαι απόλυτα μεθοδικά. 

Νέα απρόοπτα έξοδα θα έρθουν να προστεθούν στις αρκετές σου υποχρεώσεις και θα πρέπει να προγραμματιστείς σωστά, ώστε να βάλεις μια τάξη και να βρεις και πάλι τους ρυθμούς σου. Μέχρι 11, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος, καλό θα ήταν να προβείς στην αναζήτηση τρόπων εξασφάλισης επιπλέον εισοδήματος, γιατί θα είναι εύκολο θα βρουν ανταπόκριση οι προσπάθειές σου. Την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου ίσως έχεις και πάλι κάποια μικροπροβλήματα, αλλά δε θα σε δυσκολέψουν τόσο ως προς την επίλυσή τους.
ΤΟΞΟΤΗΣ (23/11-21/12) 
Τοξότης
23/11-21/12

Μηνιαίες Προβλέψεις

Αυτό το μήνα θα κληθείς να αναλάβεις πολλά καθήκοντα και οι απαιτήσεις θα είναι εξαιρετικά υψηλές. Βέβαια, σύντομα θα καταλάβεις πως όσο κι αν δυσκολευτείς να τα βγάλεις πέρα, το αποτέλεσμα και η επιτυχία θα σου δώσουν πολύ μεγάλη ικανοποίηση και κυρίως θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς σημαντικά. Η πορεία σου θα είναι ανοδική και θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες σου. 

Με την Αφροδίτη να κινείται στον Κριό για όλο τον μήνα, θα μπορέσεις να κάνεις δυναμικά ξεκινήματα, που θα σε καταξιώσουν στα μάτια όλων. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στον Σκορπιό στις 11, μην επιχειρήσεις να κάνεις κινήσεις που μπορεί να έχουν σημαντικές επιπτώσεις στα οικονομικά σου και προτίμησε να είσαι όσο πιο συγκρατημένος μπορείς. 

Οι τελευταίες ημέρες του μήνα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους, θα είναι άκρως δημιουργικές και εποικοδομητικές για όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου. Θα είσαι τόσο δραστήριος, που θα είσαι σε θέση να διορθώσεις ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες που δε σε ικανοποιούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Οι αστρολογικές όψεις του Μαΐου, προβλέπονται εξαιρετικά ευοίωνες για εσένα που ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων Τοξοτών. Η σχέση σου γίνεται ιδανική και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου είναι καλύτερο από ποτέ. Σας δένει μεγάλη αγάπη και έχετε αμοιβαία κατανόηση, γεγονός που αναβαθμίζει διαρκώς το δεσμό σας. 

Ιδιαίτερα από τις 3 του μήνα, που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, θα καταφέρετε με καλή συνεννόηση να αντιμετωπίσετε προβλήματα και αυτό θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά. Στο τέλος του μήνα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων στις 25, θα νιώσετε και οι δύο την ανάγκη να κάνετε σχέδια για το κοινό σας μέλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στον επαγγελματικό τομέα, από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα έχεις να διευθετήσεις δύσκολες καταστάσεις, γι’ αυτό φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα. Ο Ερμής μέχρι τις 16 στον Κριό, ευνοεί την συνεργασία και συνεννόηση με τα άτομα του εργασιακού σου χώρου, ενώ η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο βγάζει στην επιφάνεια όλο το δυναμισμό που κρύβεις μέσα σου και σε βοηθάει να πάρεις πρωτοβουλίες, που θα σε ωφελήσουν ως προς την υλοποίηση των στόχων σου. 

Μέχρι το τέλος Μαΐου θα κλείσεις συμφωνίες, που θα σου αποφέρουν σύντομα πάσης φύσεως οφέλη. Τα οικονομικά σου εξακολουθούν να σε απασχολούν πολύ, καθώς έχεις πολλά έξοδα και υποχρεώσεις να τακτοποιήσεις. Τις ημέρες κοντά στην Πανσέληνο στις 11 στον Σκορπιό, πρόσεχε πάρα πολύ την κάθε σου κίνηση, ενώ το διάστημα της Νέας Σελήνης στους Διδύμους θα είναι αρκετά καλύτερο, αφού ενδεχομένως καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1)Αιγόκερως
22/12-19/1

Μηνιαίες Προβλέψεις

Αυτό το μήνα η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη κι έτσι θα μπορέσεις να διευρύνεις σημαντικά τον κύκλο των γνωριμιών σου, καθώς θα έρθεις σε επαφή με άτομα αξιόλογα και με μεγάλη ισχύ. Η καλή σχέση μαζί τους θα σου λύσει τα χέρια σε διάφορα προβλήματα που δεν μπορείς να διαχειριστείς και θα σου ανοίξουν νέες πόρτες, ώστε να προοδεύσεις σε διάφορους κλάδους της ζωής σου. Με τον Ερμή να κινείται στο φιλικό σου Κριό από τις 3 μέχρι τις 16, θα έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις ακόμη και τα πιο μεγάλα σου όνειρα, που δε φανταζόσουν ούτε καν ότι θα τολμούσες ποτέ. 

Στα αισθηματικά σου, με την Αφροδίτη να παραμένει στο ίδιο ζώδιο θα επικρατεί μια διαρκής ένταση και απρόσμενες εξελίξεις θα έρθουν να ταράξουν τη ρουτίνα σου. Μην εκνευρίζεσαι και προσπάθησε να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα. Όσον αφορά τα σχέδιά σου και τις σκέψεις σου για το μέλλον, καλό θα ήταν να διατηρείς επιφυλακτική στάση και να μην αποκαλύπτεις τίποτα και σε κανέναν. 

Επίσης, προσπάθησε στις συζητήσεις με τους γύρω σου να διατηρείς χαμηλούς τους τόνους και να μη δίνεις συνέχεια σε διαφωνίες. Κάποια στιγμή προς τα μέσα του μήνα, θα καταφέρεις να βελτιώσεις τα οικονομικά σου και αυτό θα σε ανακουφίσει πολύ. Στις 25, που πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, δώσε περισσότερη έμφαση στην οικογένειά σου και σε ζητήματα που αφορούν το σπίτι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Ο φετινός Μάιος θα είναι ένας αρκετά ανατρεπτικός μήνας και αυτό μπορεί ορισμένες φορές να είναι για καλό και ορισμένες φορές όχι. Όσον αφορά στη σχέση σου, θα μάθεις ορισμένα πράγματα που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Φρόντισε να συνέλθεις γρήγορα από το σοκ και να κινηθείς ανάλογα. Από την άλλη, κοντινά σου άτομα θα έχουν πολύ μεγάλα προβλήματα αυτό το διάστημα, ιδίως κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στις 11 στον Σκορπιό, και θα σε χρειαστούν δίπλα τους. 

Ξέρεις ότι μπορείς να τους βοηθήσεις, οπότε μη δυσανασχετείς, όσο κι αν πιεστείς ή κουραστείς κάποιες στιγμές. Το διάστημα όμως που θα πραγματοποιηθεί η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, θα είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και οι απόψεις σου θα έχουν πολλούς υποστηρικτές. Το διάστημα σε βοηθάει να βρεις εναλλακτικές οδούς, σε περίπτωση που κάποια ζητήματα που προσπαθείς να επιλύσεις, επιμένουν να σε ζορίζουν. Είτε διατηρείς μόνιμη σχέση είτε όχι, το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι πολύ ευνοϊκό, αφού ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη και σε βοηθάει να ζήσεις αξέχαστες στιγμές.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτός ο μήνας προβλέπεται πολύ αισιόδοξος και εποικοδομητικός για τα επαγγελματικά σου. Θα πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες και θα αλλάξεις ό,τι δε σε ικανοποιεί, προκειμένου να κάνεις μεγάλα βήματα προς την απόλυτη επιτυχία. Γεμάτος θετική σκέψη θα προχωρήσεις στον σχεδιασμό νέων στόχων, θέτοντας πολύ υψηλούς στόχους αυτή τη φορά. 

Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχεις τακτοποιήσει και την πιο μικρή λεπτομέρεια και θα είσαι πλέον στην ευχάριστη θέση να απολαμβάνεις την ορθή πορεία δρομολόγησης όσων επιδιώκεις. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα απαιτεί να προσέχεις πολύ τα οικονομικά σου και να μην επιχειρήσεις ανοίγματα, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-19/2)Υδροχόος
20/1-19/2

Μηνιαίες Προβλέψεις

Το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλείται αυτό το μήνα από ζητήματα σχετικά με τη δουλειά σου, καθώς αντιμετωπίζεις ορισμένες δυσκολίες, που απορροφούν πολλή από την ενέργεια και τον ελεύθερο χρόνο σου. Με τον Ερμή να κινείται στον Κριό μέχρι τις 16, προσπάθησε να μην επιμένεις παραπάνω από όσο μπορείς σε κάποιο θέμα που βλέπεις ότι δεν προχωράει όπως θα ήθελες, γιατί ο κόπος σου θα πηγαίνει χαμένος και η αντοχές σου θα εξαντληθούν. 

Στις 11 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Σκορπιό, θα είσαι αρκετά δυναμικός και δραστήριος, ώστε να μπορέσεις να κάνεις μια νέα αρχή, έχοντας ανασυντάξει τις δυνάμεις σου και κατασταλάξει στο τι πραγματικά πρέπει να κυνηγήσεις. Από τις αρχές του μήνα, που η Αφροδίτη θα κινείται στον Κριό, θα βιώσεις σκαμπανεβάσματα στα αισθηματικά σου, που θα σε εκνευρίσουν και θα σε κάνουν εξαιρετικά κυκλοθυμικό. 

Φρόντισε να είσαι όσο πιο ψύχραιμος γίνεται μέχρι να ισορροπήσουν τα πράγματα, για να αποφύγεις τα χειρότερα. Αν πάλι δεν έχεις σχέση, ευνοείσαι ώστε να γνωρίσεις ένα πολύ αξιόλογο άτομο, που έχει πολλές πιθανότητες να μείνει στη ζωή σου. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους στις 25, φρόντισε να είσαι καλά οργανωμένος ως προς τη διαχείριση των οικονομικών σου, γιατί κάποια έκτακτα έξοδα θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.


Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στην προσωπική σου ζωή καλό θα ήταν να σταματήσεις να προσποιείσαι ότι όλα είναι ρόδινα και να δεις την αλήθεια κατάματα. Κάνε μια ανασκόπηση της σχέσης σου, αναγνώρισε τα λάθη που έχουν γίνει και από τις δύο πλευρές και κάνε το καλύτερο που μπορείς, ώστε να διορθώσεις τα πράγματα. Ο Ερμής θα σε βοηθήσει πολύ να ισορροπήσεις την κατάσταση και θα τονίσει τα θέλω σου. Αντί να γκρινιάζεις και να γίνεσαι απαιτητικός προς το ταίρι σου, προτίμησε να κάνεις μια όμορφη συζήτηση μαζί του και να του εξηγήσεις τι είναι αυτό που χρειάζεσαι για να είσαι ικανοποιημένος. 

Θα δεις ότι θα βρεις την κατανόηση που επιθυμείς και ότι το κλίμα μεταξύ σας θα ανανεωθεί. Αν δεν έχεις σταθερό ερωτικό σύντροφο, κάποιο πρόσωπο από το χώρο της δουλειάς σου θα σε προσεγγίσει και θα σου εκφράσει τον έρωτά του για σένα. Θα εκπλαγείς πολύ, αλλά μη βιαστείς να δώσεις κάποια τελεσίδικη απάντηση. Δωσ’ του την ευκαιρία και το χρόνο να το γνωρίσεις καλύτερα και να δεις στην πορεία αν μπορείς και θες να δώσεις συνέχεια. Από τις 20 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του στους Διδύμους, ο ερωτισμός σου θα βρίσκεται στο ζενίθ και χωρίς ανασφάλειες θα μπεις ενεργά στο ερωτικό παιχνίδι και θα ζήσεις μοναδικές εμπειρίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η ενέργειά σου αυτό το μήνα θα σε βοηθήσει να αναζητάς διαρκώς ευκαιρίες και προοπτικές περαιτέρω εξέλιξης στο αντικείμενο της δουλειάς σου. Σου αρέσει να ζεις μέσα σε γρήγορους ρυθμούς και οι αντοχές σου είναι μεγάλες. Αυτό σε κάνει εξαιρετικά ικανό να πετυχαίνεις τους στόχους σου και να σημειώνεις διαρκώς όλο και πιο ανοδική πορεία. 

Από τις 16 και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στον Ταύρο, θα επιχειρήσεις ριζικές αλλαγές και μεγάλες ανατροπές, που ίσως κάποια στιγμή σε φοβίσουν, αλλά στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο και ότι έκανες το σωστό. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με τον Ήλιο να κάνει την είσοδό του στους Διδύμους, φρόντισε να γίνεις πιο οργανωμένος, ώστε να κάνεις τις δουλειές σου χωρίς πίεση και πανικό. Και στα οικονομικά σου όμως πρέπει να γίνεις πιο πειθαρχημένος και συγκρατημένος, περιορίζοντας την καταναλωτική σου μανία στο ελάχιστο.

ΙΧΘΕΙΣ (20/2-20/3)Ιχθείς
20/2-20/3

Μηνιαίες Προβλέψεις

Το ξεκίνημα του Μαΐου, με τον Ερμή να κινείται στον Κριό και να σε επηρεάζει αρνητικά, επιδίωξε να είσαι σταθερός σε όσα διεκδικείς και μην αφήνεις τίποτα και κανέναν να σου αλλάξει γνώμη και να σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια. Προσπάθησε να επιμένεις στις ιδέες σου και μην εκνευρίζεσαι από τη δυσκολία επικοινωνίας με τους γύρω σου, που δεν είναι σε θέση να σε καταλάβουν. 

Το ίδιο διάστημα, που πραγματοποιείται και η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 11, θα βιώσεις αρκετές δυσκολίες στον ερωτικό τομέα, αλλά με ηρεμία και σωστές κινήσεις θα καταφέρεις να βρεις και πάλι τους ρυθμούς σου. Στα επαγγελματικά σου συνέχισε να ακολουθείς τις ίδιες τακτικές με πριν, εφόσον είχαν αποτελέσματα. 

Οι τελευταίες ημέρες του μήνα, με την Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους στις 25, θα σε κάνει να νιώσεις την ανάγκη να αφοσιωθείς στην οικογένειά σου και να χαλαρώσεις μέσα στο όμορφο και ζεστό κλίμα της.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες του μήνα, θα νιώσεις την ανάγκη να γίνεις πιο εξωστρεφής και να εκφράσεις τα βαθιά συναισθήματα αγάπης και ενδιαφέροντος που τρέφεις για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Ωστόσο, καλό θα ήταν να αποφύγεις ακρότητες και υπερβολές, γιατί ενδεχομένως να “πνίξεις” το σύντροφό σου και να έχεις αποτελέσματα αντίθετα από αυτά που επιδιώκεις. Παν μέτρον άριστον! 

Ο Ήλιος στους Διδύμους από τις 20 και μετά, σε ευνοεί σημαντικά σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Το διάστημα αυτό θα σου δώσει την ώθηση να κλείσεις κάθε ανοιχτό κεφάλαιο με το παρελθόν που σε πληγώνει και θα κάνεις μια νέα αρχή. Αν παλεύεις να απαλλαγείς από τη μοναξιά σου, που τόσο σε έχει κουράσει, εκμεταλλεύσου την αυξημένη κοινωνικότητα και ανεβασμένη σου διάθεση, ώστε βγαίνοντας έξω, να γνωρίσεις τον άνθρωπο που θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν πολύ καλά, αφού όλα έρχονται όπως ακριβώς τα σχεδίαζες και υπολόγιζες. Το πρώτο εικοσαήμερο του μήνα θα καταφέρεις να δώσεις τις καταλληλότερες και οριστικές λύσεις σε ζητήματα που κωλυσιεργούσαν και σε κρατούσαν στάσιμο. 

Η σχέση σου και η συνεργασία με τα άτομα του χώρου της εργασίας σου είναι άψογη και καταφέρνετε να υλοποιήσετε κοινά σας οράματα και φιλοδοξίες. Τόλμησε να ρισκάρεις και να επιχειρήσεις ανοίγματα, διότι η τύχη είναι με το μέρος σου και η επιτυχία δεδομένη. Τις τελευταίες μέρες του μήνα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να μελετάς καλά κάθε σου σκέψη προτού ενεργήσεις, γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι και μπορεί να βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων.


Πηγή : myastro.gr
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 2012 - 2021. newsontime.gr

powered by Blogger