google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Προβλέψεις για την εβδομάδα από 28 Νοεμβρίου ως 4 Δεκεμβρίου 2016. | newsontime.gr
Home » , » Προβλέψεις για την εβδομάδα από 28 Νοεμβρίου ως 4 Δεκεμβρίου 2016.

Προβλέψεις για την εβδομάδα από 28 Νοεμβρίου ως 4 Δεκεμβρίου 2016.

Written By news on Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 | 9:42 μ.μ.

Πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα όπου ο Ουρανός κάνει μερικές extremeς όψεις με τους διάφορους πλανήτες. Άλλο χαρακτηριστικό της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Τοξότη όπου συμμετέχει και ο Ποσειδώνας, ο οποίος  φέρνει εξαπατήσεις, ασάφειες και συναισθηματικές απογοητεύσεις. Έτσι τελειώνει ο Νοέμβριος και δίνει τη σκυτάλη στο Δεκέμβριο. Ένας μήνας χαρμόσυνος και λαμπερός με τις εορτές και με τα ελπιδοφόρα αστρολογικά του μηνύματα.

Αστρολογικές όψεις της εβδομάδας!

28/11/2016 Η Σελήνη στον Τοξότη μας κάνει να ονειρευόμαστε και να κάνουμε σχέδια για ταξίδια φανταστικά η πραγματικά.

29/11/2016 Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Τοξότη με τη συμμετοχή του Ποσειδώνα φέρνει ρομαντισμό, αλλά και συναισθηματικές απογοητεύσεις κυρίως όταν οι προσδοκίες μας είναι μεγάλες. Να αποφύγουμε τις έριδες καθότι οι ρήξεις στις σχέσεις θα είναι αμετάκλητες.

30/11/2016 Το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα φέρνει ασάφεια. Μην απελπίζεστε καθότι οι όψεις που θα κάνει ο Ήλιος αργότερα θα διαλευκάνει πολλές αμφιβολίες και θα δώσει λύσεις.

1/12/2016 Εξακολουθεί να τετραγωνίζει ο Ήλιος τον Ποσειδώνα και να δημιουργούνται σκάνδαλα, παραπλανήσεις και εξαπατήσεις.

2/12/2016 Το τρίγωνο  Άρη-Δία είναι μία δυναμική όψη που μας βοηθά να πάρουμε σωστές αποφάσεις και να ενεργήσουμε με τόλμη.

3/12/2016 Το τρίγωνο του Άρη-Κρόνο πρέπει να ενεργούμε μεθοδικά, με πολλή περίσκεψη και ποτέ βιαστικά και βεβιασμένα. Το μάθημα που θα πάρουμε από αυτήν τη δύσκολη διέλευση είναι να μάθουμε την καθημερινότητα φιλοσοφώντας με βάση τις δυνατότητες του καθενός μας.

4/12/2016 Ο Ερμής ο πλανήτης της επικοινωνίας από τις 13/11 έχει εισέλθει στον Αιγόκερω και θα παραμείνει έως τις 6/2/17 επιστρέφοντας στον Τοξότη από 20/12 – 8/1 για να μας βάλει στη διαδικασία σκέψης και αναθεώρησης πολλών πραγμάτων.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη ανοίγει νέους ορίζοντες καιδρόμο για μακρινά ταξίδια, επαφές και με άτομα που βρίσκονται μακριά. Ευνοούνται οι σπουδές στο εξωτερικό και ό τι έχει να κάνει με το εμπόριο και τα θέματα της δικαιοδοσίας του 9 ^ οίκου.

ΤΑΥΡΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα σας βοηθήσει στα οικονομικά σας, πράγμα που θα σας δώσει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση καθότι η οικονομική ασφάλεια είναι για σας απαραίτητη προϋπόθεση για να αναπνεύσετε. Οι οικονομικές σας δραστηριότητες θα βοηθήσουν τη σχέση σας με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο επηρεάζει τη σχέση σας με τους άλλους. Διευκολύνει τη σχέση με το σύντροφο και συνεργάτες κυρίως για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του Μαΐου. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα γάμο η ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σας ζωή.

 ΚΑΡΚΙΝΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του Ιουνίου. Καλείστε να είστε πιο ανοιχτοί και να ρίξετε καινούργιες ιδέες στον επαγγελματικό στίβο καθότι υπάρχει θετική εξελικτική πορεία.

ΛΕΟΝΤΕΣ

Φανταστική αυτή η Νέα Σελήνη στον Τοξότη για σας τα Λιοντάρια καθότι σας δίνει τη δυνατότητα να φλερτάρετε και να γνωρίσετε νέο κόσμο. Ευνοείται η σχέση σας με τα παιδιά και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εσείς του 3ου δεκαημέρου τολμήστε αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Τοξότη σας προσκαλεί να κάνετε αλλαγές πράγμα που συνήθως διστάζετε να κάνετε. Θα σας κάνει καλό να αλλάξετε το χώρο σας η να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με άτομα της οικογενειακής εστίας.

ΖΥΓΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα σας φτιάξει τη διάθεση κυρίως εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του Σεπτεμβρίου και θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη πολλά πράγματα. Έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε το πρόγραμμα όπως εσείς το επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ

Ο τομέας που ευνοείται πρωτίστως από τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη είναι ο οικονομικός και συγκεκριμένα αυτός που δείχνει τα έσοδα που προέρχονται από προσωπικό μόχθο. Ψάξτε, λοιπόν, νέες πηγές εσόδων διότι θα επωφεληθείτε.

 
ΤΟΞΟΤΕΣ

Η Νέα Σελήνη είναι ό τι καλύτερο για εσάς ολοκλήρου του ζωδίου. Σας προτρέπει σε νέα ξεκινήματα με τη πρόσκληση να είστε προσεκτικοί καθότι ενδέχεται η συμμετοχή του Ποσειδώνα να φέρει εξαπατήσεις και  απογοητεύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο 12 οίκο σας στήνει παγίδες και φέρνει στην επιφάνεια ό τι είναι βαθιά κρυμμένο. Επίσης η συμμετοχή του Ποσειδώνα μπορεί να φέρει απογοητεύσεις και να σας μπερδέψει. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις.

  ΥΔΡΟΧΟΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνει νέες ευκαιρίες για γνωριμίες. Γι αυτό πρέπει να το επιδιώξετε βγαίνοντας έξωμε φίλους. Να είστε λίγο προσεκτικοί διότι μην ξεχνάμε την παρουσία του Ποσειδώνα που φέρνει απογοήτευση όταν οι προσδοκίες είναι μεγάλες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη είναι εξαιρετική για σας τα Ψαράκια. Μπορεί να σας δώσει νέες ευκαιρίες, αλλά να είστε προσεκτικοί σε ό τι αποφασίσετε καθότι είναι πιθανό να σας φέρει σύγχυση  ο Ποσειδώνας ο κυβερνήτης του ζωδίου σας. 


Πηγή : astrologos.gr
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου