google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η διαπλοκή μπορεί πλέον να «κοιμάται»… ήσυχη | newsontime.gr
Home » , » Η διαπλοκή μπορεί πλέον να «κοιμάται»… ήσυχη

Η διαπλοκή μπορεί πλέον να «κοιμάται»… ήσυχη

Written By news on Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 | 1:17 μ.μ.

ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ 

Όποιος δεν θέλει να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο, δεν έχει παρά να συστήσει με εξεταστική επιτροπή.

Όπως έλεγε κι ένας παλιός, Έλληνας, άσσος του ποδοσφαίρου, όταν η εξουσία δεν θέλει να κάνει τίποτα επί μίας συγκεκριμένης υπόθεσης, συστήνει μια «τριμελή επιτροπή από πέντε άτομα για να εξετάσει το ζήτημα».

Αυτό ακριβώς είναι αποφασισμένοι να κάνουν, τόσο η κυβέρνηση, όσο και η αντιπολίτευση για τα κρίσιμα προβλήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία.

Σε αγαστή συνεργασία τα πολιτικά κόμματα θα κουκουλώσουν τα σκάνδαλα με δήθεν εξεταστικές επιτροπές, τις οποίες στο τέλος, είναι πολύ πιθανόν να μην τις κάνουν…

H κορώνες αντιδιαπλοκής των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. και της ΝΔ, κράτησαν μόλις λίγες ώρες

Η περίφημη συναίνεση για τη διενέργεια εξεταστικών επιτροπών πάει με μαθηματική ακρίβεια στις καλένδες.

Πρώτη η κυβέρνηση αναμένεται να αρνηθεί το αίτημα της ΝΔ για εξεταστική επιτροπή για τα capital controls.

Πληροφορίες που διοχετεύονται στον Τύπο αναφέρουν ότι το Mέγαρο Μαξίμου θεωρεί την κίνηση αυτή της ΝΔ ως αντιπερισπασμό στην πρόταση της κυβέρνησης να διερευνήσει τα θαλασσοδάνεια και τα οικονομικά σκάνδαλα.

Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν πως είναι γνωστό ότι τα capital controls επιβλήθηκαν στη χώρα ως προσπάθεια να χειραγωγηθεί το δημοψήφισμα. Τονίζουν ότι ο λαός το γνωρίζει αυτό και πως η κυβερνητική πολιτική έχει εγκριθεί με εκλογές τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά τα capital controls.

Γι' αυτόν τον λόγο, σημειώνουν οι ίδιες πηγές, η κυβέρνηση δεν θα κάνει δεκτή την πρόταση της ΝΔ.


Όπως αντιλαμβάνεστε η στάση του Μαξίμου θα πυροδοτήσει αντίστοιχη στάση από τη Συγγρού που με την σειρά της δεν πρόκειται να δεχθεί τους όρους για τη διενέργεια εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ και θα χρεώσει την ευθύνη στον ΣΥΡΙΖΑ!!! Μιλάμε για τον απόλυτο παραλογισμό που όμως έχει ξαναγίνει πολλές φορές στο παρελθόν του δικομματισμού.

Άλλωστε άπαντες γνωρίζουν πώς, επί της ουσίας, κανένα πολιτικό κόμμα δεν επιθυμεί τον ειλικρινή έλεγχο για τα θαλασσοδάνεια των καναλαρχών, ούτε βεβαίως για το εσωτερικό των πολιτικών τους φορέων.

Το φιάσκο με τη συζήτηση της Τρίτης 29/03/2016 γίνεται πλέον αντιληπτό σε όλους πως έγινε για λόγους πόλωσης και συσπείρωσης των κομματικών στρατών τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και της ΝΔ.

Για όσους δεν κατάλαβαν ή κάνουν πώς δεν καταλαβαίνουν οι πολιτικοί αρχηγοί έκαναν το «χρέος» τους παίζοντας ο καθένας το δικό του ρόλο στο πολιτικό σανίδι και την ίδια ώρα η αποκαλούμενη διαπλοκή μπορεί να κοιμάται ήσυχη κάτω από τα ακριβά κλινοσκεπάσματά της.

Το πολιτικό προσωπικό της χώρας είναι κατώτερο των περιστάσεων και έχει μπολιαστεί με παλαιοκομματικού τύπου φανφάρες και ξεπερασμένες πρακτικές.


Σε απλά ελληνικά: Δεν υπάρχει απολύτως καμία ελπίδα να ανακάμψει ο τόπος!


Πηγή : newsbomb.gr
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου