google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Απάντηση σε δηλώσεις του πρωθυπουργού την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015 | newsontime.gr
Home » , » Απάντηση σε δηλώσεις του πρωθυπουργού την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Απάντηση σε δηλώσεις του πρωθυπουργού την Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Written By news on Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015 | 12:24 μ.μ.

Δεν μπορώ βρε Αλέξη να καταλάβω, γιατί επιτρέπεις να "χάνεις την μπάλα" τη στιγμή που είσαι ο μόνος ικανός από τους αρχηγούς των Ελληνικών πολιτικών σχηματισμών και ο μόνος που έχει την δυνατότητα να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στον πολυβασανισμένο Ελληνικό λαό.

Μάλλον όχι, ας προσπαθήσω να είμαι ειλικρινής. Ξέρω γιατί “χάνεις την μπάλα” από τα πόδια σου τη στιγμή που όλες οι κερκίδες περιμένουν μόνο από εσένα έντιμο μα ταυτόχρονα δυναμικότατο “παιχνίδι”.

Είσαι δυστυχώς και εσύ βαθιά μορφοποιημένος από την πολιτική απάτη που ονομάζεται “δημοκρατικό πολίτευμα”, δίχως φυσικά να είσαι στην θέση να διακρίνεις γιατί είναι απάτη η δημοκρατία και όχι, όπως σχεδόν όλοι της πολιτικής τάξης δηλώνουν, πως η δημοκρατία είναι το ιδανικότερο πολίτευμα.

Ω της απάτης το σύνολο μέγιστο σκότος...!!!

Και να γιατί Αλέξη μου,
στων λόγων μου δώσε
το απαραίτητο κάλλος
εντός της ψυχής σου,
γιατί εγώ είμαι εσύ,
και δίχως εσένα
δεν έχω ζωή.

Θα σου δείξω Αλέξη στη συνέχεια τι πραγματικά είναι δημοκρατία, και θα διαπιστώσεις πως φέρεις μέσα σου την εικόνα της. Περιττό να επαναλάβω πως η δημοκρατία είναι πολίτευμα σάπιο, σάπιο όπως και ο κομμουνισμός και ο εθνικοσοσιαλισμός. Θα καταλάβεις αμέσως διαβάζοντας τη συνέχεια του σύντομου παρόντος κειμένου.

Δηλώνεις μεταξύ άλλων πιο πάνω:

...

Σε αυτόν τον λαό αξίζει μόνο σεβασμός.
Του αξίζει να περπατά περήφανος, του αξίζει να ζει με αξιοπρέπεια.
...

Στην τιμή, στην ιστορία και το πολιτισμό που κουβαλά αυτός ο λαός στις αποσκευές του, εμείς μόνο η θέλησή του μπορούμε να είμαστε.

Για αυτό και δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε την ιστορία μας.
Για αυτό και δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε την αξιοπρέπεια του λαού.

Αυτά είναι ιερές και αδιαπραγμάτευτες αξίες.

Είμαστε σάρκα από την σάρκα αυτού του λαού,
ερχόμαστε μέσα από τις σελίδες της ιστορίας αυτού του λαού,
αυτόν τον λαό θα υπηρετήσουμε.

...

Αυτά γράφεις μεταξύ άλλων Αλέξη. Τυφλωμένος όμως, και με συγχωρείς σε παρακαλώ, από την σάπια δημοκρατία δεν μπορείς να δεις πόσο αναληθή είναι τα λόγια σου, δεν σου χρεώνω όμως υποκρισία διότι δεν κινείσαι από δόλο.

Εφόσον αναγνωρίζεις την διαχρονικότητα του Ελληνικού λαού με το τεκμήριο της ιστορικής αλήθειας, της ιστορικότητας του ελληνισμού, σύμφωνα με τα λόγια που διατύπωσες πιο πάνω, γιατί, λοιπόν, μου στερείς την ελληνική μου περηφάνια και την ελληνική μου αξιοπρέπεια, και μαζί με εμένα ολόκληρου του Ελληνικού λαού, εξισώνοντάς μας και στην κυριολεξία εξομοιώνοντας όλους εμάς, τον Ελληνικό σου λαό δηλαδή, με εκείνους που με απόλυτο και καθολικό τρόπο ΔΕΝ συνδέονται με την Ελληνική διαχρονικότητα, την Ελληνική ιστορία, τον Ελληνικό πολιτισμό (που δεν είναι προϊόν μιας, δυό ή τρεις γενεών), που ΔΕΝ έχουν ρίζες μέσα στο βαθύ ιστορικό ελληνικό παρελθόν.

Πως θέλεις βρε Αλέξη να είμαι το ίδιο Έλληνας όσο Έλληνας είναι το τέκνο του λαθρομετανάστη που έτυχε ως δεύτερη γενιά μετά λαθροεισβολής του γονέα του να γεννηθεί στα τίμια αιματοποτισμένα και ένδοξα χώματα της ιερής μας Πατρίδας;;;

Γιατί μου έκλεψες Αλέξη την Ελληνική μου ιθαγένεια;;;

Η δεύτερη γενιά των αλλοδαπών Αλέξη μου με τι Ελληνικό θα συγκινείτε στην ψυχή και το πνεύμα της;;; Γιατί σε εμένα δεν ήταν αρκετό το μάθημα της ιστορίας Αλέξη για να με συνδέσει οντολογικά, υπαρξιακά αν θέλεις, εντός μου με το ιστορικό συλλογικό παρελθόν, αλλά κυρίως οι διδαχές των γονέων μου και των γονιών των γονέων μου.

Και έτσι σήμερα μπορώ να νιώθω Έλληνας Αλέξη. Που όμως εξ αιτίας της βρωμερής πουτάνας με το όνομα Χτιστοδουλοπούλου έχω λογισμούς να παραιτηθώ από Έλληνας πολίτης, με ότι αυτό σημαίνει.

Ο γονέας της δεύτερης γενιάς αλλοδαπών τι θα διδάξει στο παιδί του Αλέξη;;; Με τι θα το εμψυχώσει;;;

Και να σου πω ένα μυστικό μου κλείνοντας και πριν πάρει ο λόγος μου την μορφή της περιττοφλυαροπαρατεχνοκαλλιδομολόγησης.

Μέσα μου Αλέξη, μέσα στην ψυχή μου, υπάρχουν ολοζώντανες οι ψυχές των αγωνιστών του Έπους του 1940, οι ψυχές των αγωνιστών κατά του θηριώδους ναζισμού, οι ψυχές των αδικοχαμένων σφαγιασμένων Ελλήνων του Πόντου από τον αμιγώς και μόνο αμιγώς βάρβαρο τούρκο, των Ελλήνων της Σμύρνης και των Ελλήνων της ευρύτερης μικρασιατικής επικράτειας, οι ψυχές τους είναι ζωντανές μέσα μου Αλέξη και του αγαπημένου Κολοκοτρώνη και Καραϊσκάκη, Αθανάσιου Διάκου και Παπαφλέσσα, και κάθε άλλου αγωνιστή Έλληνα επαναστάτη του ένδοξου 1821 μα και η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα μου ζεσταίνει την ψυχή με την παρουσία της μέσα στην ψυχή μου, μα δεν βρίσκονται λιγότερο μέσα στην αχανή Ελληνική μου ψυχική επικράτεια οι Έλληνες Βυζαντινοί, αν και περισσότερο από όλους τους άλλους έρχομαι μέσα μου σε επαφή και επικοινωνία με τους Μάρτυρες, Ιερομάρτυρες, Ομολογητές, Απολογητές, απλούς Μοναχούς, κήρυκες του Θείου Λόγου αλλά και σχεδόν όλους τους Πατέρες της Εκκλησίας Αλέξη μου.

Ας μην επεκταθώ και στους αρχαίους μας σοφούς και λόγιους.

Ούτε να αναφέρω για τις ολοζώντανες μέσα μου ψυχές των Ελύτη, Σεφέρη, Βρεττάκου, Λειβαδίτη, Σαραντάρη, Σολομού και πολλών άλλων Αλέξη μου.

Αυτό είναι που με χειροτονεί Έλληνα ιθαγενή Αλέξη, και όχι το γεγονός απλά πως οι φυσικοί-βιολογικοί μου γονείς είναι Έλληνες, αλλά η ψυχοπνευματική τους πολιτισμική τους και πολιτιστική τους προέκταση, μέσα στο βαθύ ιστορικό Ελληνικό παρελθόν, στο οποίο φρόντισαν να γίνω κοινωνός.

Κι όμως, για εσένα Αλέξη εγώ και ο αλλοδαπός δεύτερης γενιάς είμαστε όμοιοι και το ίδιο Έλληνες.ΥΓ. Αυτή είναι η δημοκρατία Αλέξη. Διαιρεί και διασπά την εσωτερικότητα του ανθρώπου ακριβώς όπως και την κοινωνία των ανθρώπων.

Γιώργος Π. Πολίδης


Πηγή : osiaefxi.com
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου