google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 24-10-2014 (video) | newsontime.gr
Home » , » Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 24-10-2014 (video)

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 24-10-2014 (video)

Written By news on Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014 | 7:09 μ.μ.


Πρόβλεψη για το ζωδιο Κριός σήμεραΚριός
24/10/2014: 

Αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε κάποια ασυμφωνία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας τώρα, δεν βρίσκεστε σε αρμονία με τους σκοπούς και τις επιθυμίες αυτών με τους οποίους δουλεύετε ή ζείτε μαζί. Οι σχέσεις, ιδιαίτερα επαγγελματικές, μπορεί να γίνουν έντονες, ειδικά αν επιχειρήσετε να τις εναποθέσετε επάνω στην θέλησή σας. Δεν είναι κατάλληλη εποχή για να πιέζετε καταστάσεις. Διευθετήσεις στην καριέρα σας και προσεκτική στάση και προσέγγιση της ζωής γίνονται απαραίτητες τώρα. Αναγκάζεστε να βρείτε δημιουργικές λύσεις σε απρόβλεπτες στροφές γεγονότων και αλλαγές στις ίδιες τις προσωπικές σας ανάγκες και ενδιαφέροντα.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Ταύρος σήμεραΤαύρος
24/10/2014: 

Αισθάνεστε πολύ έντονα για κάποιο πρόσωπο ή κάτι και είστε αναμφίβολα έτοιμοι να επηρεαστείτε ή να επηρεάσετε κάποιους άλλους για κάτι πολύ προσωπικό. Ο συναισθηματικός σας κόσμος βρίσκετε σε μια συνεχή ένταση ή διέγερση και αισθάνεστε έντονα ότι τώρα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις οριστικής σημασίας για την ζωή σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους και ειδικά με το γυναικείο φύλο βρίσκονται σε μια κατάσταση συνεχούς ετοιμότητας ή δεν ξέρετε τι θα σας συμβεί από την μια στιγμή στην άλλη. Τα ενδιαφέροντά σας και η ενασχόλησή σας φαίνεται πως θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τώρα που εμφανίζονται οι κατάλληλες προοπτικές να βελτιώσετε την θέση σας (Μια σημαντική και ανοδική περίοδος στην ζωή κάποιου. Ανέλπιστη τύχη ή εύνοια από το γυναικείο φύλο).

Πρόβλεψη για το ζωδιο Δίδυμος σήμεραΔίδυμοι
24/10/2014: 

Οι εκρήξεις και η ένταση στο οικογενειακό σας περιβάλλον είναι πιθανό χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου, καθώς δεν αισθάνεστε ιδιαίτερα υπομονετικοί και συνετοί. Ισως προκύψουν παθιασμένα συναισθήματα κάθε μορφής που συχνά θα σας φέρνουν σε δύσκολη θέση με τους άλλους. Η σχέση σας με τον/την σύντροφο θα περάσει μέσα από μια περίοδο έντασης, κρίσης ή διαφωνιών με δυσάρεστα αποτελέσματα και για τις δυο πλευρές.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Καρκίνος σήμεραΚαρκίνος
24/10/2014: 

Ανάγκη για κοινωνικότητα, συντροφικότητα και συναισθηματική επαφή με αδελφές ψυχές, η φιλία και η υποστήριξη των άλλων είναι τα θέματα που τονίζονται αυτόν τον καιρό. Αυτό που αξίζει αυτήν την περίοδο είναι η εμβάθυνση στις σχέσεις σας με άλλους πέρα από το άμεσο οικογενειακό σας περιβάλλον. Τα κοινωνικά γεγονότα και η συμμετοχή σας σε κάποια ομαδική προσπάθεια είναι κάτι που επίσης θα σας ικανοποιήσει.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Λέων σήμεραΛέων
24/10/2014: 

Η επιθυμία σας για άνεση, ασφάλεια και ιδιωτική ζωή ,είναι εντονότερη αυτή την περίοδο και νιώθετε ικανοποιημένοι ξοδεύοντας πιο ποιοτικά τον χρόνο σας μόνοι στο σπίτι, ή με την οικογένειά σας. Είναι μια εποχή εσωστρέφειας προκειμένου να ανανεωθείτε για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις και τις εντάσεις των συνηθισμένων δραστηριοτήτων σας. Εμφαση δίνετε αυτόν τον καιρό στις οικογενειακές υποθέσεις και η πιθανότητα αλλαγής ή ουσιαστικής μεταβολής της κατοικίας σας είναι μεγάλη. Ακόμα, η ανησυχία σας για κάποιο ηλικιωμένο άτομο μέσα από το περιβάλλον σας θα είναι αυξημένη.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Παρθένος σήμεραΠαρθένος
24/10/2014: 

Ο συναισθηματισμός, η φαντασία και η διαίσθησή σας βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα τώρα. Πράγματα και πρόσωπα που κάποτε αδιαφορούσατε για αυτά θα αποκτήσουν σημασία και ενδιαφέρον για σας τώρα. Η επιθυμία σας για διασκέδαση με όλες τις μορφές θα είναι κάπως έντονη και αν όχι συχνά θα σας κάνει να παραμελείτε εσκεμμένα τις καθημερινές υποχρεώσεις. Η εμπνευστικότητα σας από την άλλη πλευρά θα βρίσκεται πάρα πολύ ψηλά και θα σας βοηθήσει στο να πετύχετε κάποιο παλιό σας σχέδιο.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Ζυγός σήμεραΖυγός
24/10/2014: 

Αυτόν τον καιρό πιθανά θα νιώσετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε αντιληπτές τις επιθυμίες και την επιρροή σας και ότι τα πράγματα πάνε στραβά όταν προσπαθείτε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, όταν βρίσκεστε σε σύγκρουση ή προσπαθείτε να πιέσετε τις καταστάσεις. Η καλύτερη μέθοδος τώρα είναι η υποχώρηση, ενώ καλό είναι να αφήσετε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους. Παρ'όλο που η περίοδος δεν είναι η ευνοϊκότερη για δράση προς όφελος δικό σας, είναι κατάλληλη όμως να ενεργήσετε για το καλό των άλλων. Ο πιο ικανοποιητικός δρόμος για σας αυτή την εποχή είναι αυτός της ανιδιοτέλειας.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Σκορπιός σήμεραΣκορπιός
24/10/2014: 

Κυριαρχείστε από τη διάθεση, τα συναισθήματα τα ένστικτά σας και ενεργείτε περισσότερο βάση των συναισθημάτων και των συνηθειών σας παρά συνειδητά και λογικά. Αναζητάτε το γνωστό, το άνετο, το γνώριμο και δεν διατίθεστε να αντιμετωπίσετε νέα άτομα και καταστάσεις. Ισως να νιώσετε κάπως άβολα αυτή την εποχή αν χρειαστεί να βρεθείτε μακριά από το σπίτι. Επίσης η εμφάνιση κάποιου γυναικείου προσώπου στην ζωή σας είναι πιθανό να σηματοδοτήσει κάποιους καινούργιους στόχους ή έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής από αυτόν που κάνατε μέχρι τώρα. Μια περίοδος συναισθηματικών ανακατατάξεων.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Τοξότης σήμεραΤοξότης
24/10/2014: 

Αισθάνεστε λίγο επιθετικοί και παρορμητικοί και ίσως ενεργήσετε τώρα αυθόρμητα και νιώσετε αργότερα άσχημα γι'αυτό. Οι συναισθηματικές εκρήξεις είναι πολύ πιθανές ιδιαίτερα αν νιώθετε αρκετά αγχωμένοι και πιεσμένοι από τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σας. Ισως προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματά σας γυρνώντας την πλάτη σας σ'αυτά (π.χ. παραίτηση από τη δουλειά, διαζύγιο κλπ), χωρίς να προσπαθήσετε πρώτα να επικοινωνήσετε ή να ακούσετε και τις απόψεις τρίτων. Από την άλλη πλευρά αυτή η αστρολογική επιρροή ίσως σας βοηθήσει να ξεφύγετε τελικά από το τέλμα που βρίσκεστε. Οπως και να'χει το πράγμα, προσέξτε να μην το βάλετε στα πόδια πριν προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματά σας ή τουλάχιστον γνωρίστε τις συνέπειες που πιθανό να αντιμετωπίσετε στο άμεσο μέλλον.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Αιγόκερως σήμεραΑιγόκερως
24/10/2014: 

Αισθάνεστε αρκετά μελαγχολικοί, ήσυχοι, ρεαλιστές και περιεκτικοί. Αν η διάθεσή σας είναι άσχημη μην ανησυχείτε - η κατάσταση είναι προσωρινή. Εχετε την τάση τώρα να βλέπετε τα πράγματα πιο απαισιόδοξα απ'ότι συνήθως και αυτό είναι κάτι το οποίο πιθανά οφείλεται στην στάση των άλλων. Είναι η σωστή εποχή για απομόνωση, ησυχία και αυτοκριτική. Μην αποφεύγετε ή παραμελείτε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις εξαιτίας των άλλων. Οι συνέπειες θα βλάψουν μόνον εσάς.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Υδροχόος σήμεραΥδροχόος
24/10/2014:

 Ο συναισθηματισμός, η φαντασία και η διαίσθησή σας βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα τώρα. Πράγματα και πρόσωπα που κάποτε αδιαφορούσατε για αυτά θα αποκτήσουν σημασία και ενδιαφέρον για σας τώρα. Η επιθυμία σας για διασκέδαση με όλες τις μορφές θα είναι κάπως έντονη και αν όχι συχνά θα σας κάνει να παραμελείτε εσκεμμένα τις καθημερινές υποχρεώσεις. Η εμπνευστικότητα σας από την άλλη πλευρά θα βρίσκεται πάρα πολύ ψηλά και θα σας βοηθήσει στο να πετύχετε κάποιο παλιό σας σχέδιο.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Ιχθείς σήμεραΙχθείς

24/10/2014: 

Τα θετικά συναισθήματα και η εσωτερική σας αρμονία θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε οι σχέσεις σας να γίνουν πιο ομαλές και άνετες με τους άλλους. Η διαίσθηση και τα εσωτερικά σας αισθήματα σας βοηθούν ώστε να βρίσκετε ακριβώς το στόχο σας τώρα. Συχνά αν όχι πάντοτε θα βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής ή επικαιρότητας για ένα ιδιαίτερο χάρισμά σας.
Πηγή : findgr.net
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου