google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 16/10/2014 (video) | newsontime.gr
Home » , » Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 16/10/2014 (video)

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 16/10/2014 (video)

Written By news on Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 | 9:19 μ.μ.Κριός
16/10/2014: 

Αυτό τον καιρό παρακινείστε να εργαστείτε πάνω στην επίλυση κάποιων προβλημάτων που συναντάτε στην οικογενειακή σας ζωή, στις προσωπικές ή άλλες σχέσεις. Θα τείνετε όμως να είστε ή να γίνεστε αρκετά ευερέθιστοι, οξείς, δηλαδή να θυμώνετε πιο εύκολα απ'ότι συνήθως. Φαίνεται ότι δεν αγνοείτε τα προβλήματά σας και δεν τα παραβλέπετε. Οι σχέσεις με την οικογένειά σας ίσως περάσουν κάποια σοβαρή ένταση.

Ταύρος
16/10/2014: 

Σύγχυση, ανικανότητα να συγκεντρωθείτε επάνω στις καθημερινές υποχρεώσεις, ελάχιστη κατανόηση απέναντι στους άλλους και δυσκολία στο να επικοινωνήσετε μαζί τους. Μια περίοδος αρκετών δυσκολιών που εμπεριέχει μεγάλες πιθανότητες για σφάλματα από αμέλεια ή από υπεκφυγή πραγματικών ευθυνών. Είστε περισσότερο ευαίσθητοι, επηρεάζεστε εύκολα, και γίνεστε ονειροπόλοι ή ιδεαλιστές από την μια στιγμή στην άλλη. Η φαντασία σας ή οι εξωπραγματικές σκέψεις ίσως σας παρασύρουν στο να βγάζεται συμπεράσματα για τους άλλους τα οποία δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Χαμηλή ζωτικότητα.

Δίδυμοι
16/10/2014: 

Το ενδιαφέρον σας για τα χρήματα, τις από κοινού με κάποιον άλλο οικονομικές σας υποθέσεις, και την περιουσία σας ή τα προσωπικά σας αντικείμενα με τα οποία έχετε κάποιο συναισθηματικό δεσμό, προκύπτουν στη διάρκεια αυτής της περιόδου, ενώ τείνετε να αντιδράτε όπως είχατε κάνει πάντα κατά το παρελθόν, αντί να αντιμετωπίζετε αυτά τα θέματα με αντικειμενικότητα. Ακόμα, οι σεξουαλικές σας σχέσεις θα χρωματιστούν από υπερβολικό συναισθηματισμό ο οποίος δεν θα εκδηλώνεται ανοιχτά. Συχνά θα υπάρχει ένα αυξημένο ενδιαφέρον για τα απόκρυφα θέματα.

Καρκίνος
16/10/2014: 

Οι ζεστές οικογενειακές σχέσεις και οι θερμές προσωπικές και κοινωνικές επαφές προβάλλουν έντονες αυτή την περίοδο. Είναι η κατάλληλη εποχή να δημιουργηθεί ένα κλίμα καλής θέλησης και εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σας και τους άλλους. Υπάρχει πολλή ευτυχία και καλή διάθεση στις προσωπικές σας σχέσεις τώρα. Αισθήματα αγάπης και αφοσίωσης εύκολα θα βρίσκουν ανταπόκριση από τους άλλους.

Λέων
16/10/2014: 

Ξεχασμένα ή εντελώς παραμελημένα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια αυτή την περίοδο. Οι σχέσεις με τους γονείς, τα παιδιά και άλλους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας, θα προκαλούν ισχυρά συναισθήματα ή κάποια μορφή έντασης τώρα. Οι αναμνήσεις από την ζωή σας φαίνεται πως θα αρχίσουν να παίζουν έναν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας τώρα. Πολλά πράγματα ή συναισθηματικές εμπειρίες θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν από την σκόνη που έχει μαζευτεί στην ζωή σας κατά τα τελευταία χρόνια. Καθόλου απίθανο να νιώθετε έντονη την επιθυμία να αποκαταστήσετε ή αντικαταστήσετε ένα τρόπο ζωής που έχετε βαρεθεί ή που δεν σας γεμίζει πάρα πολύ. Οι άλλοι και ειδικά οι άνθρωποι από το άμεσο περιβάλλον σας και καθόλου απίθανο κάποιοι συγγενείς να είναι αντίθετοι με τις αποφάσεις σας τώρα (Σύγκρουση ή διαφωνίες με κάποια γυναίκα. Διαφορές απόψεων με τους άλλους που εύκολα οδηγούν στην αποξένωση ή χωρισμό από αγαπημένα πρόσωπα). Αναμνήσεις και ενδιαφέροντα του παρελθόντος.

Παρθένος
16/10/2014: 

Αυτή τη στιγμή νιώθετε μια ανάγκη για γλυκύτητα υπό μορφή συναισθηματικής ή σωματικής στοργής ή ακόμα και με την μορφή τροφής. Εχετε την τάση να είστε ευχάριστοι και επιεικείς. Οι διαφορετικές αξίες και γούστα σας με τους σύντροφους σας ίσως οδηγήσουν όμως σε έντονες συγκρούσεις ή σε μια διαφορετική προοπτική και κατανόηση. Εξαρτάται από σας το πως θα χειριστείτε τις καταστάσεις.

Ζυγός
16/10/2014: 

Τα θετικά συναισθήματα και η εσωτερική σας αρμονία θα δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε οι σχέσεις σας να γίνουν πιο ομαλές και άνετες με τους άλλους. Η διαίσθηση και τα εσωτερικά σας αισθήματα σας βοηθούν ώστε να βρίσκετε ακριβώς το στόχο σας τώρα. Συχνά αν όχι πάντοτε θα βρίσκεστε στο επίκεντρο της προσοχής ή επικαιρότητας για ένα ιδιαίτερο χάρισμά σας.

Σκορπιός
16/10/2014: 

Είναι πιθανό να προκύψουν λανθασμένες αποφάσεις λόγω προσωπικών προκαταλήψεων και συναισθημάτων. Η διάθεσή σας θα επηρεάζεται αυτή την περίοδο αρνητικά από τον τρόπο σκέψης σας. Παρ'όλα αυτά μπορείτε να συζητήσετε εποικοδομητικά με στενούς σας φίλους ή κάποια μέλη της οικογένειας.

Τοξότης
16/10/2014: 

Είναι καλή περίοδος για να κανονίσετε κοινωνικές δραστηριότητες ή ακόμα επαγγελματικές συναντήσεις όπου το τακτ και η φιλικότητα είναι ένα συν. Ενεργείτε σαν διπλωμάτης και εναρμονιστής ανάμεσα σε άτομα με διαφορετικές απόψεις. Επίσης η συμμετοχή σε πολιτιστικά γεγονότα ή καλλιτεχνικές εκδηλώσεις ευνοείται. Σκέψεις αγάπης, εκτίμηση για την ομορφιά και αισθητική απόλαυση του περιβάλλοντός σας εμφανίζονται. Ενα ευχάριστο ταξίδι μπορεί να είναι επωφελές τώρα.

Αιγόκερως
16/10/2014: 

Εναλλαγές ή κάποια αστάθεια στον τρόπο σκέψης ή εύκολη αλλαγή απόψεων πολύ πιθανό να σας οδηγήσει σε κάποια μορφή παρεξηγήσεων με τους άλλους. Ισως είναι πιο φρόνιμο να μην λέτε ανοιχτά την γνώμη σας ή να αποφεύγετε να πείσετε τους άλλους για την ορθότητα των απόψεών σας τώρα. Οι συμφωνίες, οι συναλλαγές και η υπογραφή συμβολαίων θα ήταν προτιμότερο να μην γίνονται τώρα. Η επιθυμία σας για συζήτηση ή ανταλλαγή ιδεών επάνω σε ένα

Υδροχόος
16/10/2014: 

Η καλή σας διάθεση, τα θετικά συναισθήματα και η μεγάλη αυτοπεποίθησή σας κάνουν αυτή την περίοδο κατάλληλη για να βγείτε έξω να γνωρίσετε νέους ανθρώπους ή να αναγνωριστείτε και να υποστηριχτείτε για κάποια δημιουργικά σας σχέδια. Προσοχή όμως θα πρέπει να δώσετε στις σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον. Τον/την σύντροφο, γονείς ή συνεργάτες. Η πιθανότητα βασικών διαφορών που δημιουργεί εσωτερική ένταση, δυσαρέσκεια ή ακόμα και προσωρινή διακοπή σχέσεων είναι αρκετά αυξημένη.

Ιχθείς

16/10/2014: 

Σ'αυτή την περίοδο αναπτύσσετε μεγαλύτερη ικανότητα να συμπονάτε και να επικοινωνείτε ανοιχτά και ζεστά με τους άλλους. Μια νέα έννοια συνεργασίας και ένα βαθύτερο δέσιμο και εμπιστοσύνη με τους άλλους κοντινούς σας είναι πιθανά, αν είστε πρόθυμοι να κάνετε κάποιες μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές στην συμπεριφορά σας. Ακόμα, ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον ή η πραγματοποίηση ενός ταξιδιού συνδυασμένου με κάποια δουλειά. Οι διαθέσεις σας πολλές φορές θα είναι άστατες, ανήσυχες, ή και απρόβλεπτες ειδικά στις σχέσεις σας με τους συγγενείς.
Πηγή : findgr.net
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου