google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 15/10/2014 (video) | newsontime.gr
Home » , » Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 15/10/2014 (video)

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 15/10/2014 (video)

Written By news on Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014 | 6:06 μ.μ.Πρόβλεψη για το ζωδιο Κριός σήμεραΚριός
15/10/2014: 

Αυτή τη στιγμή νιώθετε μια ανάγκη για γλυκύτητα υπό μορφή συναισθηματικής ή σωματικής στοργής ή ακόμα και με την μορφή τροφής. Εχετε την τάση να είστε ευχάριστοι και επιεικείς. Οι διαφορετικές αξίες και γούστα σας με τους σύντροφους σας ίσως οδηγήσουν όμως σε έντονες συγκρούσεις ή σε μια διαφορετική προοπτική και κατανόηση. Εξαρτάται από σας το πως θα χειριστείτε τις καταστάσεις.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Ταύρος σήμεραΤαύρος
15/10/2014: 

Η αρμονικότητα και η εμπάθεια στις σχέσεις σας είναι πολύ δυνατές τώρα. Σχηματίζονται ή ενδυναμώνουν συμμαχίες και δίνετε έμφαση στη σταθερότητα, στη μονιμότητα και την ομαλότητα των δεσμών σας. Οι άλλοι φαίνεται να υποστηρίζουν τις απόψεις σας ή τις προσπάθειές σας να φέρετε κάποιες ουσιαστικές αλλαγές στον καθημερινό τρόπο ζωής σας. Η συμπαράσταση του συντρόφου ή της οικογένειας θα παίξουν σημαντικό και καθοριστικό ρόλο στην δημιουργία των σωστών προϋποθέσεων για την επιτυχία. Η δημιουργικότητά σας ή η επιθυμία σας για αλλαγές υποστηρίζονται από τον παράγοντα τύχη τώρα.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Δίδυμος σήμεραΔίδυμοι
15/10/2014: 

Η καλή σας διάθεση, τα θετικά συναισθήματα και η μεγάλη αυτοπεποίθησή σας κάνουν αυτή την περίοδο κατάλληλη για να βγείτε έξω να γνωρίσετε νέους ανθρώπους ή να αναγνωριστείτε και να υποστηριχτείτε για κάποια δημιουργικά σας σχέδια. Προσοχή όμως θα πρέπει να δώσετε στις σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον. Τον/την σύντροφο, γονείς ή συνεργάτες. Η πιθανότητα βασικών διαφορών που δημιουργεί εσωτερική ένταση, δυσαρέσκεια ή ακόμα και προσωρινή διακοπή σχέσεων είναι αρκετά αυξημένη.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Καρκίνος σήμεραΚαρκίνος
15/10/2014: 

Προσέξτε μια τάση που θα αποκτήσετε τώρα στο να παραφέρεστε, να φτάνετε σε ακρότητες, ή να προσπαθείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας στους άλλους με παράδοξους ή καταναγκαστικούς τρόπους. Υποθέσεις άμεσα συνδεδεμένες με το σπίτι και την οικογενειακή κατάσταση θα εξελιχθούν μέσα από συνθήκες έντασης ή μεγάλων διαφωνιών. Οι άλλοι και ιδικά οι γυναίκες δεν φαίνεται να υποστηρίζουν τις απόψεις σας. Ο συναισθηματικός έλεγχος θα είναι ανύπαρκτος. Αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις συναισθηματικού χαρακτήρα τώρα.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Λέων σήμεραΛέων
15/10/2014: 

Τα ενδιαφέροντα στην ψυχολογία και σε όλα τα οικιακά και οικογενειακά σας ζητήματα σας απασχολούν πολύ αυτή την περίοδο. Η ιστορία, η ανθρωπολογία και οι τέχνες σας ενδιαφέρουν επίσης πολύ. Είναι καλό αυτόν τον καιρό να ασχοληθείτε αρκετά με το γράψιμο και το διάβασμα. Οι υποχρεώσεις και τα καθήκοντα, σας φαίνονται αγγαρεία ή τουλάχιστον συναισθηματικά περιοριστικά και ίσως νιώσετε προσωρινά πεσμένοι ψυχολογικά ή να φτάσετε στο σημείο να λυπάστε τον εαυτό σας. Η διάθεσή σας δεν είναι ευχάριστη και κοινωνική, ανεξάρτητα από το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεστε. Αποφύγετε την σύγκρουση με το άμεσο περιβάλλον σας προσπαθώντας να απομακρυνθείτε προσωρινά από αυτό.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Παρθένος σήμεραΠαρθένος
15/10/2014: 

Είναι πιθανό να προκύψουν λανθασμένες αποφάσεις λόγω προσωπικών προκαταλήψεων και συναισθημάτων. Η διάθεσή σας θα επηρεάζεται αυτή την περίοδο αρνητικά από τον τρόπο σκέψης σας. Παρ'όλα αυτά μπορείτε να συζητήσετε εποικοδομητικά με στενούς σας φίλους ή κάποια μέλη της οικογένειας.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Ζυγός σήμεραΖυγός
15/10/2014: 

Αισθάνεστε πολύ έντονα για κάποιο πρόσωπο ή κάτι και είστε αναμφίβολα έτοιμοι να επηρεαστείτε ή να επηρεάσετε κάποιους άλλους για κάτι πολύ προσωπικό. Ο συναισθηματικός σας κόσμος βρίσκετε σε μια συνεχή ένταση ή διέγερση και αισθάνεστε έντονα ότι τώρα πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις οριστικής σημασίας για την ζωή σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους και ειδικά με το γυναικείο φύλο βρίσκονται σε μια κατάσταση συνεχούς ετοιμότητας ή δεν ξέρετε τι θα σας συμβεί από την μια στιγμή στην άλλη. Τα ενδιαφέροντά σας και η ενασχόλησή σας φαίνεται πως θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τώρα που εμφανίζονται οι κατάλληλες προοπτικές να βελτιώσετε την θέση σας (Μια σημαντική και ανοδική περίοδος στην ζωή κάποιου. Ανέλπιστη τύχη ή εύνοια από το γυναικείο φύλο).

Πρόβλεψη για το ζωδιο Σκορπιός σήμεραΣκορπιός
15/10/2014: 

Οι σκέψεις σας είναι ονειροπόλες, φανταστικές και απόμακρες τώρα. Η φαντασία και προαίσθησή σας είναι ισχυρές τώρα και απ'αυτό ωφελείται κάθε δημιουργική ή καλλιτεχνική δουλειά που μπορεί να κάνετε. Η κρίση σας για συγκεκριμένα θέματα είναι λίγο συγχρονισμένη περισσότερο από το κανονικό με αποτέλεσμα να καθυστερείτε στην λήψη σοβαρών αποφάσεων.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Τοξότης σήμεραΤοξότης
15/10/2014: 

Ισχυρά σεξουαλικά αισθήματα ή και ρομαντικά πάθη ενεργοποιούνται τώρα και η επιθυμία σας να βρεθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι πολύ αυξημένη. Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιον/α, κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου, οι πιθανότητες για να αποκτήσετε είναι μεγάλες. Καλλιτεχνική και δημιουργική έκφραση ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα αρκεί να μην γίνετε υπερβολικοί ή απότομοι στις αποφάσεις σας.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Αιγόκερως σήμεραΑιγόκερως
15/10/2014: 

Αυτή την περίοδο το σπίτι και η οικογένεια έχουν πρώτιστο ενδιαφέρον για σας. Η προσκόλληση και η αφοσίωσή σας σε αγαπημένα σας πρόσωπα είναι η κινητήριος δύναμή σας. Σημαντικό όμως θα είναι, πως θα έχετε να περάσετε μέσα από μια περίοδο ανησυχίας και πιθανής εσωτερικής δυσαρέσκειας για καταστάσεις που δεν είχατε προβλέψει ή υπολογίσει σωστά. Η επιθυμία σας για να ξεκινήσετε κάτι καινούριο στην ζωή σας θα είναι πολύ έντονη τώρα.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Υδροχόος σήμεραΥδροχόος
15/10/2014: 

Εναλλαγές ή κάποια αστάθεια στον τρόπο σκέψης ή εύκολη αλλαγή απόψεων πολύ πιθανό να σας οδηγήσει σε κάποια μορφή παρεξηγήσεων με τους άλλους. Ισως είναι πιο φρόνιμο να μην λέτε ανοιχτά την γνώμη σας ή να αποφεύγετε να πείσετε τους άλλους για την ορθότητα των απόψεών σας τώρα. Οι συμφωνίες, οι συναλλαγές και η υπογραφή συμβολαίων θα ήταν προτιμότερο να μην γίνονται τώρα. Η επιθυμία σας για συζήτηση ή ανταλλαγή ιδεών επάνω σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημά σας δεν θα βρίσκει εύκολα ανταπόκριση από τους άλλους (Συχνές διαφορές απόψεων με τους ανθρώπους από το άμεσο περιβάλλον. Κουτσομπολιό ή κάποιες κακές κριτικές. Ευαισθησία με τον νευρικό σύστημα. Πιθανά προβλήματα με το στομάχι).

Πρόβλεψη για το ζωδιο Ιχθείς σήμεραΙχθείς

15/10/2014: 

Αναμνήσεις, σκέψεις και συζητήσεις γύρω από το παρελθόν και γύρω από προσωπικά σας ζητήματα, προβλέπονται γι'αυτήν την περίοδο. Είναι κατάλληλη εποχή να προσεγγίσετε τα μέλη της οικογενείας σας και να διατηρήσετε ένα καλό κανάλι επικοινωνίας μαζί τους. Οι θέσεις και απόψεις σας για κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημά σας φαίνεται πως θα βρουν εύκολα υποστήριξη από αυτούς (Ανταλλαγή απόψεων με το γυναικείο φύλο. Η αρχή μιας καλής φιλίας ή σχέσης).Πηγή : findgr.net
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου