google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 14/10/2014 (video) | newsontime.gr
Home » , » Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 14/10/2014 (video)

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια 14/10/2014 (video)

Written By news on Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014 | 7:12 μ.μ.Πρόβλεψη για το ζωδιο Κριός σήμεραΚΡΙΟΣ

14/10/2014 

Νιώθετε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και μελαγχολικοί και επιθυμείτε τη μοναξιά και την απομόνωση. Ισως ενστικτωδώς νιώθετε την επιθυμία να οχυρωθείτε από τα προβλήματα και τα συναισθήματα των άλλων. Είναι μια καλή περίοδος για ήρεμη περισυλλογή, σκέψη και πνευματική ανανέωση. Η αυξημένη ανάμειξή σας σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία παρουσιάζεται επίσης μπροστά σας τώρα.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Ταύρος σήμεραΤΑΥΡΟΣ

14/10/2014 

Το περιβάλλον σας άμεσο και έμμεσο πολύ πιθανό να υποστηρίζει τις απόψεις σας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί και να αποδώσουν. Ιδιαίτερα σε θέματα επαγγελματικά ή οικογενειακής ασφάλειας θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί τώρα. Οχι και τόσο καλή εποχή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ο συναισθηματικός σας κόσμος ίσως είναι πιο έντονος απ'ότι συνήθως με αποτέλεσμα να σας παρασύρει σε δυσάρεστες εμπειρίες με τους άλλους.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Δίδυμος σήμεραΔΙΔΥΜΟΙ

14/10/2014 

Μια εσωτερική ανάγκη για περιπέτεια, ένταση ή κάποια μορφή διασκέδασης σας ωθεί στο να ακολουθήσετε ανθρώπους και καταστάσεις που σας ικανοποιούν ιδιαίτερα. Για παράδειγμα αν η δουλειά σας είναι ενδιαφέρουσα ή σας προσφέρει κάποιες συγκινήσεις δεν θα αισθανθείτε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από αυτό το είδος ρουτίνας. Αλλά αν είναι κουραστική, χωρίς κάποιο ειδικό ενδιαφέρον για σας τότε αυτή την περίοδο θα αποφασίσετε να κάνετε το μεγάλο βήμα προς την αλλαγή. Αυτά όμως με ορισμένες προϋποθέσεις. Μέσα σε όλη αυτή την σημερινή ένταση η ευκαιρία για να ξεκινήσετε κάτι εντελώς καινούργιο πολύ πιθανόν και με την βοήθεια άλλων θα πρέπει να την θεωρήσετε υπερβολική εύνοια για σας. Το αν τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως εσεις θα θέλετε ή όχι θα εξαρτηθεί πάρα πολύ από το πόσο προσεκτικά μπορείτε να χειριστείτε ορισμένες καταστάσεις τώρα. Αποφύγετε όμως τώρα τα τυχερά παιχνίδια ή τις οποιεσδήποτε άσκοπες δαπάνες. 

Πρόβλεψη για το ζωδιο Καρκίνος σήμεραΚΑΡΚΙΝΟΣ

14/10/2014

Αυτό τον καιρό παρακινείστε να εργαστείτε πάνω στην επίλυση κάποιων προβλημάτων που συναντάτε στην οικογενειακή σας ζωή, στις προσωπικές ή άλλες σχέσεις. Θα τείνετε όμως να είστε ή να γίνεστε αρκετά ευερέθιστοι, οξείς, δηλαδή να θυμώνετε πιο εύκολα απ'ότι συνήθως. Φαίνεται ότι δεν αγνοείτε τα προβλήματά σας και δεν τα παραβλέπετε. Οι σχέσεις με την οικογένειά σας ίσως περάσουν κάποια σοβαρή ένταση.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Λέων σήμεραΛΕΩΝ

14/10/2014 

Το μυαλό σας κατευθύνεται ενδόμυχα τώρα. Σκέψεις επάνω στην προσωπική σας ζωή αλλά και τη γενική κατεύθυνση της ζωής είναι πολύ πιθανές τώρα. Το παρελθόν και οι επιλογές που κάνατε θα βγαίνουν στην επιφάνεια των σκέψεών σας. Ευνοϊκή περίοδος για να πάρετε κάποια απόφαση που αφορά το σπίτι ή την οικογενειακή σας ζωή τώρα.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Παρθένος σήμεραΠΑΡΘΕΝΟΣ

14/10/2014 

Μπορεί να σας φαίνεται πως οι καταστάσεις, ο κόσμος, ή και οι συνθήκες όλες στρέφονται εναντίον σας τώρα. Αισθάνεστε υπερφορτισμένοι από απαιτήσεις, εξωτερικές πιέσεις ή και ευθύνες και ίσως να βλέπετε την ζωή σας με κάποιες σοβαρές αμφιβολίες και απαισιοδοξία. Οι άλλοι δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν έστω και αν φαίνεται πως προσπαθούν. Μοναχική δραστηριότητα, σκέψη και περισυλλογή θα αποδειχτούν πιο πολύτιμες τώρα. Αντίθετα, μπορεί να δεχτείτε αναγνώριση ή αν έχετε πρόσβαση σε κάποιους κύκλους να δεχτείτε μια πρόταση για κάποια θέση. Αύξηση στα εισοδήματά σας θα συνοδεύεται απαραίτητα με αύξηση ευθυνών. Αναγνώριση. Προσπαθήστε αυτή την χρονική περίοδο να γίνετε πιο συνεπείς στις υποχρεώσεις και τα χρέη χωρίς να αισθάνεστε καταπιεσμένοι ή μπλοκαρισμένοι.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Ζυγός σήμεραΖΥΓΟΣ

14/10/2014 

Αισθήματα νοσταλγίας, συναισθηματισμού και μια λαχτάρα για στενή επαφή ή μια αίσθηση συναισθηματικής συμπάθειας προς κάποιο άλλο πρόσωπο ανακινούνται τώρα. Το να βρεθείτε με ανθρώπους που σας συνέδεε κάτι στο παρελθόν ή φίλους παλιούς, ίσως αποδειχτεί προσοδοφόρο τώρα. Τα οικονομικά σας και η δημιουργική σας ικανότητα θα βρίσκονται σε καλό επίπεδο ή πολύ σύντομα θα βελτιωθούν προς το καλύτερο (Στις γυναίκες μια καλή περίοδος για τεκνοποίηση. Στους άνδρες η δημιουργία των κατάλληλων προϋποθέσεων για βελτίωση των συνθηκών εργασίας ή η εκπλήρωση κάποιας επιθυμίας). 

Πρόβλεψη για το ζωδιο Σκορπιός σήμεραΣΚΟΡΠΙΟΣ

14/10/2014 

Αισθάνεστε περισσότερο άτονοι τώρα, λιγότερο συγκεντρωμένοι στις εγκόσμιες εργασίες και πολύ πιθανό να γίνετε και λιγότερο ενεργητικοί. Από την άλλη πλευρά η φαντασία και η πνευματική σας ζωή γίνονται πολύ πιο δραστήριες και μπορεί να σας βοηθήσουν στο να εμπνευστείτε ορισμένες δημιουργικές ιδέες με ανάλογα θετικά αποτελέσματα. Από μια αρνητική σκοπιά ίσως να έχετε την τάση να σπαταλάτε την ενέργειά σας ή να αποφεύγετε την πραγματικότητα συστηματικά. Οι λόγοι βασικά μπορεί να βρίσκονται πίσω από μια φυσική αλλά περιοδική σωματική αδυναμία ή και κάποια ασθένεια.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Τοξότης σήμεραΤΟΞΟΤΗΣ

14/10/2014 

Αυτό τον καιρό παρακινείστε να εργαστείτε πάνω στην επίλυση κάποιων προβλημάτων που συναντάτε στην οικογενειακή σας ζωή, στις προσωπικές ή άλλες σχέσεις. Θα τείνετε όμως να είστε ή να γίνεστε αρκετά ευερέθιστοι, οξείς, δηλαδή να θυμώνετε πιο εύκολα απ'ότι συνήθως. Φαίνεται ότι δεν αγνοείτε τα προβλήματά σας και δεν τα παραβλέπετε. Οι σχέσεις με την οικογένειά σας ίσως περάσουν κάποια σοβαρή ένταση

Πρόβλεψη για το ζωδιο Αιγόκερως σήμεραΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

14/10/2014 

Συναισθηματικός αυθορμητισμός, αγάπη για την ποικιλία, συχνά παιδαριώδης συμπεριφορά ή ιδιόμορφοι πόθοι θα χαρακτηρίσουν αυτή την χρονική περίοδο της ζωής σας. Ολα τα συναισθήματά σας θα γίνουν εντονότερα και θα έχετε μια έντονη επιθυμία να ακολουθήσετε την διαίσθησή σας σε σχέση με τα σχέδια ή κάποιους σκοπούς. Η υπερευαισθησία ίσως σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να δείτε πτυχές των ανθρώπων που σας περιβάλλουν μέσα από μια διαφορετική σκοπιά. Ακόμα, είναι πολύ πιθανό να αναπτύξετε μια ιδιαίτερη σχέση με κάποιο άτομο του αντιθέτου φύλου από το δικό σας.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Υδροχόος σήμεραΥΔΡΟΧΟΟΣ

14/10/2014 

Πιθανό να γίνεστε περισσότερο μελαγχολικοί, υπερευαίσθητοι και συγκινήστε περισσότερο απ'ότι συνήθως. Η ευερεθιστικότητά σας ίσως προκαλέσει διαφωνίες και σύγχυση στο άμεσο περιβάλλον σας. Οι σχέσεις με τους γονείς, τα παιδιά και άλλους στενούς συνεργάτες, ίσως γίνουν πιο τεταμένες ή περάσουν μέσα από μια περίοδο δυσκολιών. Τα πάντα αυτή την εποχή θα εξαρτηθούν από το πόσο μπορείτε να θέσετε τα συναισθήματά σας κάτω από τον πλήρη έλεγχο της λογικής.

Πρόβλεψη για το ζωδιο Ιχθείς σήμεραΙΧΘΕΙΣ


14/10/2014 

Οι ζεστές οικογενειακές σχέσεις και οι θερμές προσωπικές και κοινωνικές επαφές προβάλλουν έντονες αυτή την περίοδο. Είναι η κατάλληλη εποχή να δημιουργηθεί ένα κλίμα καλής θέλησης και εμπιστοσύνης ανάμεσα σε σας και τους άλλους. Υπάρχει πολλή ευτυχία και καλή διάθεση στις προσωπικές σας σχέσεις τώρα. Αισθήματα αγάπης και αφοσίωσης εύκολα θα βρίσκουν ανταπόκριση από τους άλλους.

Πηγή : findgr.net
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου