Home » , » Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23 Απριλίου 2014

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23 Απριλίου 2014

Written By news on Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014 | 11:47 π.μ.

Ώρα να σοβαρευόμαστε σιγά-σιγά... Ώρα να αφήσουμε τα πουλιά και τα αηδόνια στην ησυχία τους και να πιάσουμε τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας... Το ξέρω πως δε θέλει κανείς... Τα κεφάλια μέσα λοιπόν και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

  ΚΡΙΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Νευράκια έχετε, αλλά είναι που σας έρχονται στην επιφάνεια από γεγονότα που τα είχατε ξεχάσει... Κάτι σας το θυμίζει και είστε έτοιμοι να εκραγείτε... Αν σκεφτείτε τι θα προκαλέσετε, κάτι θα περισώσετε!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Υπάρχει μία αναστάτωση στην εργασία γιατί δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός... Και ο ένας ρίχνει το φταίξιμο στον άλλον... Ντόμινο οι ευθύνες και εσείς φροντίστε να απέχετε!

 ΤΑΥΡΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγια σταράτα, μετρημένα θα λέτε από εδώ και στο εξής αφού ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας και να ξέρετε ότι κάποιοι περιμένουν ανταπόκριση... Αλλά έχετε και εσείς τις απαιτήσεις σας... Αν τις δεχτούν έχει καλώς! Αλλιώς, πάμε γι’ άλλα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Έχετε επιστρέψει κεφάτοι και έτοιμοι για όλα... Αλλιώς τα υπολογίζετε και αλλιώς σας βγαίνουν... Εμπόδια πολλά και μάλιστα, σα να μην τα είχατε συμφωνήσει έτσι... Κάποιοι αθέτησαν το λόγο τους!

 ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Είναι η ώρα που θα μπείτε σε εσωτερικές αναζητήσεις... Καλά τα φρου φρου και τα αρώματα αλλά δεν είναι όλα για πλάκα, ούτε μπορεί αυτό το χαλαρό να διαρκέσει για πάντα... Θα σας στριμώξουν... Σας αρέσει?

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αυτό που δε μ’ ανησυχεί καθόλου είναι τα επαγγελματικά σας... Κυρίως γιατί έχουν μία σταθερότητα που έχουν αποκτήσει μία βάση για να στηρίζονται... Πάνω εκεί πρέπει να πιαστείτε για να τα επεκτείνετε!

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Όταν λογαριάζετε χωρίς τον ξενοδόχο, είναι που θα σας έρθει το απρόβλεπτο μπροστά σας και δε θα ξέρετε πως να το διαχειριστείτε... Κάτι δεν είχατε υπολογίσει σωστά... Ξαναγυρίσατε εεε? Δεν είναι όλα όπως τα αφήσατε!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Κάτι πρέπει να αλλάξετε στην εργασία σας... Συνεργάτες είναι αυτοί, μέθοδοι είναι αυτοί, εξοπλισμός είναι αυτός... Κάτι από όλα... Πάντως έτσι δεν προχωράτε... Μένετε στάσιμοι και χάνετε ευκαιρίες!

 ΛΕΩΝ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Πιο σίγουροι νοιώθετε στα ερωτικά σας, αλλά δεν το αντιλαμβάνεστε κιόλας... Έχετε παράλογες απαιτήσεις και σίγουρα, βρίσκετε αντιστάσεις... Ε, είναι που τα θέλετε όλα δικά σας... Μα αφήστε και κάτι για τους άλλους... Έστω και προσωρινά!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σας πιέζουν και βαριέστε... Η αλήθεια είναι ότι έχετε παραμελήσει κάτι που για εσάς δεν είναι σημαντικό.. Κάποιοι το βλέπουν με διαφορετικό μάτι... Μην δείχνετε αδιαφορία... Τουλάχιστον όχι τόσο απροκάλυπτα!

 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Εκεί που πάτε να την σκαπουλάρετε, εκεί βλέπετε ότι δεν είναι τόσο εύκολο να την γλιτώσετε... Βασικά τα σκάγια σας παίρνουν ξώφαλτσα γιατί εσείς θέλετε την ησυχία σας... Αλλά, κάποιοι έχουν λίγα νεύρα παραπάνω... Θα τους καθησυχάσετε?

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Έχει μία ένταση η σημερινή μέρα, είτε γιατί έχετε παραλείψει να ενημερώσετε για κάτι, είτε γιατί δεν έχετε ενημερωθεί εσείς... Γι’ αυτό λοιπόν, ψυχραιμία και όλα μαθαίνονται... Τίποτα δε μένει κρυφό, τελικά!

 ΖΥΓΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Γκάζια πολλά έχετε, κυρίως γιατί θέλετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα... Νοιώθετε ότι δίνετε παραπάνω από όσα παίρνετε... Και τι θα κάνουμε τώρα? Θα τα βάλουμε σε ζυγαριά... Δε μετριόνται όλα... Μη γίνεστε άδικοι!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Πυροσβεστικά πρέπει να λειτουργείτε σήμερα και ελπίζω να έχετε κάνει σεμινάρια... Εκτός αν θέλετε να ρίξετε λάδι στη φωτιά να γίνει ολοκαύτωμα... Κρίμα είναι... Έχετε ξοδέψει και χρόνο και ενέργεια!!


 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Εσείς δεν έχετε κανένα λόγο να μην είστε καλά στα ερωτικά σας... Έχετε όμως όλη την ευχέρεια να είστε στραβωμένοι και να μην επικοινωνείτε σωστά... Φαίνεστε απρόσιτοι και αυτό είναι παρεξηγήσιμο!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Μια χαρά και τα επαγγελματικά σας, τουλάχιστον αρχίζετε και εισακούγεστε... Δεν υπάρχει κανένα θέμα να βιάζεστε, αλλά να είστε μεθοδικοί... Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους!

 ΤΟΞΟΤΗΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Και αν σας στήσουν σε κάποιο ραντεβού, θα είναι επειδή δε θα μπορούσαν... Μην τα κοιτάτε τα πράγματα μονόπλευρα... Κυρίως μην βγάζετε συμπεράσματα πριν έχετε όλα τα δεδομένα... Είστε κάπως βιαστικοί... Τι τρέχετε να προλάβετε?

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Είναι κάποιες φορές που όταν το πιάνετε καλά το θέμα δε θέλετε να το μοιραστείτε με κανέναν... Γι’ αυτό λοιπόν και θα μείνετε μπουκάλα... Δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας... Πάρτε το χαμπάρι!

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Θέλετε περισσότερο επικοινωνία στα ερωτικά σας και μπορείτε να το επιδιώξετε... Τουλάχιστον αυτό το κομμάτι, δεν έχει προβλήματα που να τα προκαλείτε εσείς... Αν άλλοι σας προκαλούν, τότε είναι δικό τους πρόβλημα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Αυτά τα πολύπαθα τα επαγγελματικά σας προβληματίζουν... Σήμερα, αρκετά γιατί τα οικονομικά ρίσκα φαίνεται να μην αποδίδουν καρπούς... Και φυσικά οι προοπτικές είναι καλύτερες, αλλά θα χρειαστεί να περιμένετε!

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Αλλού πατάτε και αλλού βρίσκεστε σήμερα... Άλλα, θέλετε να πείτε και άλλα θα πείτε στο τέλος και όχι τίποτα άλλο, θα μείνετε με την απορία... Κάποιος σας αγαπάει, και δεν είμαι εγώ... Ψάξτε, ψάξτε δε θα τον βρείτε!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η αλήθεια είναι ότι έχετε αρχίσει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς οι οποίοι φαίνονται αναγκαστικοί αλλά εσείς το ήπιατε αυτό το νερωμένο κρασί... Οπότε τώρα μίας που το συνηθίσατε μην το κάνετε και πανάκια... Τρίξτε λίγο τα δόντια!

 ΙΧΘΕΙΣ

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ-ΣΧΕΣΕΙΣ

Είστε για την πάρτη σας σήμερα και μόνο... Μην του μιλάτε του παιδιού... Αφήστε το στην ησυχία του, αν και δεν είναι εύκολο να την βρείτε... Δεν είστε ξεκάθαροι ούτε εσείς ούτε οι γύρω σας... Αλλά εσείς μ’ αυτό τρώγεστε σήμερα!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Έχετε κάνει τις κινήσεις σας και τώρα είστε ανυπόμονοι... Τι τρέχετε να προλάβετε εγώ δεν ξέρω... Ποτέ μην στεναχωριέστε για ένα τρένο που χάσατε... Οσονούπω έρχεται το επόμενο... Και σα να είναι πιο γρήγορο...
Πηγή : rythmosfm.gr
Share this article :

Δημοσίευση σχολίου

 

Copyright © 2012 - 2019. newsontime.gr

powered by Blogger