NewsΕγκληματικότηταΕλλάδαΕπικαιρότητα

Χανιά: Έφοδος στο κελί του αρχηγού της αλβανικής μαφίας για το φονικό στη Ν. Σμύρνη

Μυστική επιχείρηση της Δίωξης Εκβιαστών στα κελιά Αλβανών βαρυποινιτών μες στα άγρια χαράματα.

Απαντήσεις για το διπλό μαφιόζικο χτύπημα στη Νέα Σμύρνη ψάχνουν οι Αρχές στις φυλακές Χανίων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε συντονισμένη έρευνα από την ΕΚΑΜ Κρήτης και κλιμάκιο αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στις φυλακές Χανίων.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι έρευνες επικεντρώθηκαν στα κελιά Αλβανών βαρυποινιτών, και κυρίως σε αυτό, όπου κρατείται ο φερόμενος ως αρχηγός της αλβανικής μαφίας.

Η έφοδος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ερευνών μετά τη μαφιόζικη εκτέλεση στη Νέα Σμύρνη την περασμένη Κυριακή με θύματα δύο Αλβανούς.

Σημειώνεται πως όπως έγραφε το Vradini.gr, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής αναζητά τον δράστη του διπλού φονικού σε σκληρά καρτέλ των εμπόρων ναρκωτικών.

Μαχαίρια και λάμες

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, στο κελί ενός κρατούμενου αλβανικής καταγωγής με 12 επώνυμα και με την ηλικία του οποίου κυμαίνεται από το 1969 έως το 1981, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι δισκία zanax.

Παράλληλα, σε άλλο κελί βρέθηκαν στην κατοχή δύο ακόμα Αλβανών δύο αυτοσχέδια μαχαίρια στον ένα και στον άλλο βρέθηκαν αυτοσχέδιες μεταλλικές λάμες, μεταλλικά ξυραφάκια, ένα κινητό τηλέφωνο και μια πετονιά ψαρέματος.

Από τις αστυνομικές αρχές σχηματίζεται η σχετική δικογραφία ενώ οι ίδιοι θα απολογηθούν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Πηγή: vradini.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button