NewsΕλλάδαΕπικαιρότηταΚοινωνία

Φωτιά στην Αλεξανδρούπολη: Σε εξέλιξη επιχείρηση για την εκκένωση του νοσοκομείου

ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, η φωτιά από τη Δαδιά μέσα σε ελάχιστες ώρες διήνησε απόσταση περίπου 40 χιλιομέτρων και έφτασε να ενωθεί με την μεγάλη φωτιά που καίει από μέρες στην Αλεξανδρούπολη.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση που συντονίζεται από τις υγειονομικές αρχές, για την εκκένωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης καθώς πλησιάζουν απειλητικά οι φλόγες από την μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στη Δαδιά του Έβρου.

Όπως είπε στο skai.gr ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, η φωτιά από τη Δαδιά μέσα σε ελάχιστες ώρες διήνησε απόσταση περίπου 40 χιλιομέτρων και έφτασε να ενωθεί με την μεγάλη φωτιά που καίει από μέρες στην Αλεξανδρούπολη.

Το νοσοκομείο όπως σημείωσε ο κύριος Πέτροβιτς βρίσκεται στη θέση Δραγώνι κοντά στην Εγνατία Οδό και τον οικισμό της Νέας Χιλής.

Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση με μηχανήματα και μέσα της Περιφέρειας για να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες για την προστασία του νοσοκομείου.

Οι ασθενείς θα μεταφερθούν σε υγειονομικές μονάδες των όμορων περιοχών.

Κατά πληροφορίες μάλιστα, εσπευσμένα στην Αλεξανδρούπολη μεταβαίνει επί τότου ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Πηγή: skai.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button