NewsΕλλάδαΕπικαιρότηταΠολιτική

Το δίλημμα του Κασσελάκη για την πορεία στο Πολυτεχνείο

Θα πάει να φωνάξει "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι";

Δεν είναι σαφές ακόμα αν θα πάει ή όχι στην πορεία για το Πολυτεχνείο ο Στέφανος Κασσελάκης,

Μυστήριο παραμένει ακόμα αν ο Στέφανος Κασσελάκης θα παραστεί και θα συμμετάσχει στην πορεία του Πολυτεχνείου και θα βαδίσει και εκείνος με το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ προς την αμερικανική πρεσβεία, όπου παραδοσιακά καταλήγει η πορεία.

Το βέβαιον είναι ότι ήδη διατυπώνται διάφορα σχόλια και πολλές ειρωνείες, ακόμα και από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, καθώς η παρελθούσα ζωή και επαγγελματική ενασχόληση του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ στον εφοπλισμό και στην Goldman Sachs, τον φέρνει σε δύσκολη θέση.

Αλλωστε και από το περιβάλλον του ομολογούν ότι ένας άνθρωπος που μεγάλωσε και δούλεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες, δύσκολα μπορεί να πείσει το κοινό του για τα “αντιαμερικανικά”, “αντιμπεριαλιστικά” του αισθήματα, τόσο διαδεδομένα στον κόσμο της Αριστεράς. Το αν θα μετάσχει και πώς στους εορτασμούς του Πολυτεχνείου παραμένει γι΄αυτό και ένα μυστήριο.

Τις τελευταίες ώρες διακινήθηκε μάλιστα και η πληροφορία, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί, ότι υπήρξε εμπλοκή στις συζητήσεις του με τη νεολαία του κόμματος, για να συμμετάσχει στο δικό της μπλοκ στην πορεία, καθώς ορισμένα στελέχη της νεολαίας δεν το βρήκαν καθόλου καλή ιδέα και θέλησαν να αποστασιοποιηθούν από τον πρόεδρο του κόμματος. Αλλωστε είναι γνωστό σε όλους ότι η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ είναι “ακραιφνώς αριστερή” και πολλά από τα στελέχη της φλερτάρουν με την ιδέα της αποχώρησης.

Εξ ίσου προβληματική είναι και η επιχείρηση της κατάθεσης στεφάνου, όπως έδειξε και η εμπειρία του Νίκου Ανδρουλάκη σήμερα Πέμπτη (σσ δέχθηκε βροχή από καφέδες), καθώς εκφράζονται φόβοι ότι η απόπειρα του Στέφανου Κασσελάκη να καταθέσει στεφάνι, μπορεί να δώσει αφορμή σε αριστεριστές να δείξουν την “εκτίμησή τους” στο πρόσωπο του κ. Κασσελάκη και να δημιουργηθούν επεισόδια. Γι αυτό και ορισμένες πληροφορίες λένε ότι ενδεχομένως να επιλεγεί άλλη μορφή συμμετοχής του κ. Κασσελάκη στους εορτασμούς, χωρίς να υπάρχει ακόμα κατάληξη των σχετικών διαβουλεύσεων.

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Το ειρωνικό σχόλιο του Παύλου Μαρινάκη

Το θέμα θέλησε να εκμεταλλευτεί και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης που σχολίασε ειρωνικά για την επέτειο και τη συμμετοχή του κ. Κασσελάκη, ότι “καλά θα κάνει και θα πάει στην πορεία”.

Και μετά πρόσθεσε: “Δεν ξέρω αν θα πάει με το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ ή θα φτιάξει δικό του, της Goldman Sacks, για να έχουμε πλέον μία νέα συνήθεια.”

Τα σχόλια στα social media

Κασσελάκης Πολυτεχνείο
Κασσελάκης Πολυτεχνείο

thetoc.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button