NewsΑθλητικάΠοδόσφαιρο

Πρώτη ήττα της Ρεάλ στην Ισπανία – Στην κορυφή πλέον η Μπαρτσελόνα.

Προς πώληση τίθεται η Λίβερπουλ, όπως ανακοίνωσε η αμερικανική επενδυτική εταιρεία, που έχει την ιδιοκτησία του ιστορικού συλλόγου

Προς πώληση τίθεται η Λίβερπουλ, όπως ανακοίνωσε η αμερικανική επενδυτική εταιρεία, που έχει την ιδιοκτησία του ιστορικού συλλόγου. Στην Ισπανία, η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε με 3-2 από την Ράγιο Βαγιεκάνο και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας.

Η ταπεινή Ράγιο Βαγιεκάνο υποχρέωσε την Ρεάλ στην πρώτη εφετινή της ήττα στην Ισπανία .Στα προάστια της Μαδρίτης η Βαγιεκάνο προηγήθηκε με τον Σάντι Κομεσάνα στο 5ο λεπτό ,αλλά η Ρεάλ ανέτρεψε σε διάστημα τεσσάρων λεπτών το σκορ. Ισοφάρισε με πέναλτι του Μόντριτς στο 39΄ και έκανε το υπέρ της 2-1 με το γκολ του Μιλιτάο στο 41′.

Οι γηπεδούχοι δεν παράτησαν το ματς .Ο Αλβάρο Γκαρσία με φοβερό σουτ έστειλε τις ομάδες ισόπαλες 2 – 2 στα αποδυτήρια για το ημίχρονο και στο 66′ το χέρι του Καρβχάλ έφερε και το πέναλτι της Βαγιεκανο με εκτελεστή τον Τρεχο. Γκολ και νίκη 3-2 πρώτη -πλέον η Μπαρτσελόνα στη La Linga. Tο «γκολ»  της βραδιάς ήταν του Βαλβέρδε όχι στην εστία αλλά στο μπαλκόνι της πολυκατοικίας πίσω από το γήπεδο. Αποθέωση!

Στην Τουρκία η πρωτοπόρος Φενέρ Μπαχτσέ με πέναλτι για την ανατροπή του Αλιόσκι από τον Γιάλτσιν και σκόρερ από τα 11 μέτρα τον Βαλέντσια στο 54′ νίκησε 1-0 τη Σιβασπορ και έχει απόσταση πέντε βαθμών από τους διώκτες της.

Στην Αγγλία, η αμερικανικών συμφερόντων επενδυτική εταιρία Fenway Sports Group έβαλε πωλητήριο στη Λίβερπουλ . Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες του θρυλικού συλλόγου ενός από τα κορυφαία μπραντ στο χώρο του αθλητισμού δεν προσδιόρισαν το οικονομικό μέγεθος για την πώληση της ομάδας.

Η Fenway Sports Group κατέχει τις μετοχές της Λίβερπουλ από το 2010 και αυτό το χρονικό διάστημα παρόντος του Γιούργκεν Κλοπ στην τεχνική ηγεσία την τελευταία επταετία κρίνεται άκρως επιτυχημένο με ορόσημο την κατάκτηση του Champions League και του πρωταθλήματος στην Αγγλία.

Πηγή : megatv.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button