NewsΕλλάδαΕπικαιρότηταΚαιρόςΚοινωνία

Μαρουσάκης: Ψυχρό μέτωπο θα περάσει αύριο από τη χώρα – Πού αναμένονται βροχές

Μια σύντομη κακοκαιρία αναμένεται να ξεκινήσει στη χώρα τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του Open, Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Μια σύντομη κακοκαιρία αναμένεται να ξεκινήσει στη χώρα τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου του Open, Κλέαρχου Μαρουσάκη.

Συγκεκριμένα, αύριο, Τετάρτη, αναμένονται  αρκετές βροχές οι οποίες όμως δεν θα προβληματίσουν. Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως βόρειο Ιόνιο, Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία. «Θα έχουμε ένα γρήγορο πέρασμα, ένα ψυχρό μέτωπο που θα απασχολήσει κυρίως τη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα», επισήμανε ο κ. Μαρουσάκης.

Την Πέμπτη το κύμα κακοκαιρίας προχωρά προς τα ανατολικά και οι βροχές περιορίζονται.

 

Ωστόσο, μέσα στο Σαββατοκύριακο έρχεται μια οργανωμένη κακοκαιρία αλλά θα υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες με τα νέα προγνωστικά δεδομένα, επισήμανε ο μετεωρολόγος.

Ο καιρός σήμερα

 

Σήμερα, Τρίτη, ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος και σε όλη την επικράτεια αναμένεται ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία να φτάνει κατά τόπους έως και τους 26 βαθμούς Κελσίου και με ελάχιστη συννεφιά στα βόρεια της Κρήτης.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με τον υδράργυρο το μεσημέρι να φτάνει ακόμα και τους 26 βαθμούς Κελσίου, ενώ αίθριος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

ethnos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button