NewsΕγκληματικότηταΕλλάδα

Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε το Airbnb της φρίκης – Είχε το κλειδί ο Μίχος.

Το παιδί αναγνώρισε το διαμέρισμα, πο βρίσκεται στο «στόχαστρο», μέσα από φωτογραφίες.

Το παιδί αναγνώρισε το διαμέρισμα, πο βρίσκεται στο «στόχαστρο», μέσα από φωτογραφίες.

Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, με ολοένα και περισσότερα στοιχεία να βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μετά την τελευταία κατάθεση του παιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, το 12χρονο κορίτσι, παρουσία της παιδοψυχολόγου της υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, κλήθηκε να δει φωτογραφίες από 7 κτήρια της Αττικής, εκ των οποίων για κάποια υπήρχαν οι πληροφορίες ότι ο Ηλίας Μίχος, εξέδιδε το παιδί.

Μέσα σε λίγα λεπτά, το κορίτσι δεν αναγνώρισε μόνο τον πρώτο οίκο ανοχής στην Ιερά Οδό, τον οποίο και είχε υποδείξει στις Αρχές, αλλά το κυριότερο είναι ότι αναγνώρισε και δεύτερο χώρο!

Πρόκειται για ένα κατάλυμα, ξενοδοχειακού τύπου στην οδό Ρεδεστού, εκεί όπου ο Ηλίας Μίχος φέρεται να οδηγούσε το παιδί σε κλεισμένα ραντεβού με υποψήφιους βιαστές. Μάλιστα, η 12χρονη όχι μόνο αναγνώρισε τον χώρο, αλλά αποκάλυψε στις Αρχές και το γεγονός ότι ο 53χρονος επιχειρηματίας ήταν κάτοχος κλειδιού!

Στο πλαίσιο αυτό, όπως έγραφε και νωρίτερα το «Vradini.gr», οι Αρχές αναζητούν 25 άνδρες, που βίασαν την ανήλικη σε αυτό το διαμέρισμα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Αρχές αναμένεται να ξαναμιλήσουν σχετικά με το παιδί εντός των ημερών.

Πηγή : vradini.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button