NewsΕλλάδαΕπικαιρότηταΚοινωνίαΠολιτική

Δημήτρης Πτωχός: «Η αγροτική παραγωγή καταστράφηκε λόγω κακοκαιρίας»

Για τον στόχο του να γίνει η Πελοπόννησος περιφέρεια - πρότυπο μίλησε στο MEGA ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός.

Για τον στόχο του να γίνει η Πελοπόννησος περιφέρεια – πρότυπο μίλησε στο MEGA ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός.

Ο Δημήτρης Πτωχός επισκέφτηκε μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την ορεινή Κορινθία και αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ορεινή Κορινθία ήταν οι ζημιές από τις φυσικές καταστροφές. Ήταν μία ολική καταστροφή σε όλα τους τα προϊόντα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει  ο πρωτογενής τομέας είναι η διαχείριση των φυσικών πόρων και κυρίως του νερού. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που μας αναφέρουν», δήλωσε.

Όπως είπε ο ίδιος, οι υποδομές θα πρέπει να εκσυγχρονιστούν.

«Πρέπει να δώσουμε κίνητρα για να αυξηθεί η παραγωγή. Ποιότητα έχουμε εξαιρετική, αλλά μπορούμε να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας».

Ανάμεσα στα προβλήματα που εντοπίζονται στην περιφέρεια Πελοποννήσου είναι η πρόσβαση στο οδικό δίκτυο, η διαχείριση φυσικών πόρων, αλλά και τα έργα υποδομής στην Πολιτική Προστασία, όπως αντιπλημμυρικά έργα και αντιπυρικές ζώνες.

«Έχουμε ένα σχέδιο προς την κατεύθυνση αυτή και το αγκαλιάζουν οι πολίτες. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ο ύψιστος βαθμός ετοιμότητας που μπορούμε να έχουμε για κάθε δομή και περιφέρεια», τόνισε.

megatv.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button