NewsΕκλογές 2023ΕλλάδαΕπικαιρότηταΚοινωνία

«Δεν έχω κοιμηθεί ούτε λεπτό»: Η Ραλλία Χρηστίδου ανήρτησε φωτό της στο Instagram μετά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανάρτησε στα social media τη φωτογραφία της για να δείξει την εξάντλησή της και τη στενοχώρια της, καθώς όπως είπε δεν κοιμήθηκε ούτε λεπτό μετά τα αποτελέσματα των εκλογών

Την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ σχολίασε η βουλευτής της μείζονος αντιπολίτευσης Ραλλία Χρηστίδου με μια φωτογραφία που ανήρτησε στο Instagram.

Η βουλευτής Νότιου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ που έλαβε 13.461 ψήφους ανάρτησε στα social media τη φωτογραφία της για να δείξει την εξάντλησή της και τη στενοχώρια της, καθώς όπως είπε δεν κοιμήθηκε ούτε λεπτό μετά τα αποτελέσματα των εκλογών.

«Σήμερα ξημέρωσε μια εξαιρετικά δύσκολη μέρα για τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Προσωπικά δεν έχω κοιμηθεί ούτε 1 λεπτό. Λυπάμαι που 4 χρόνια δεν μπόρεσα να συνδράμω περισσότερο στον συλλογικό μας στόχο, την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας οραματιζόμενη ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνική πλειοψηφία» ανέφερε. Και πρόσθεσε:

«Ωστόσο απευθυνόμενη σε όσους με τίμησαν με την ψήφο τους ξανά κατατάσσοντας με στη 2η θέση σε προτίμηση ψήφων στο Β3 Νότιο Τομέα τους λέω ότι θα καταβάλω όλες μου τις δυνάμεις για το καλύτερο εντός και εκτος των τοιχών με περισσότερη δύναμη, μαχητικότητα, αποφασιστικότητα και συντροφικότητα».

Πηγή: skai.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button